موقع بورصات
  بورصات
تسجيل عضوية جديدة في المنتديات لوحة تحكم العضو البحث في المنتديات تسجيل الخروج الرئيسية الاتصال بنا

منتدى العملات العام لمتابعة كل ما يتعلق بتجارة العملات الاجنبية والذهب والنفط من اخبار وطرق المتاجرة وتحليلات ، قسم التوصيات – توصيات العملات لمتابعة توصيات ونقاط الدخول والخروج على مختلف العملات ، منتدى الدروس التعليمية يحتوي على دروس تعليمية لسوق العملات والتحليل الفني والاساسي وادارة رأس المال ، منتدى المؤشرات والاكسبيرتات يحتوي على اهم المؤشرات مع شرح لها بالاضافة الى بعض الدروس

العودة   بورصات > بورصة العملات الاجنبية > منتدى المؤشرات و الاكسبرتات

اسئلة برمجية للمهندس الكبير سمير

منتدى المؤشرات و الاكسبرتات

إضافة رد
 
أدوات الموضوع
قديم 10 - 12 - 2017, 12:29 PM   #1
عضو جديد
 

افتراضي اسئلة برمجية للمهندس الكبير سمير

اسئلة برمجية للمهندس الكبير سمير
قبل كل شيء اشكر المهندس سمير لاني تعلمت منه الكثير في البرمجة واسال الله ان يجعله في ميزان حسناته
أولا :
انا عايز الاكسيبرت لما يتحقق شروط الشراء يفتح امر الشراء وبرده يفتح امر بيع لو تحققت شروط البيع ايضا في نفس الوقت .. يعني ميستناش الاكسيبرت لما يحقق هدف اي امر عشان يفتح الامر الاخر
(الاكسيبرت في المرفقات )

ثانيا:
مش عارف ليه معظم الاكسيبرتات فيها الخطأ ده .. ده معناه ايه ؟؟
OrderModify error 1

ثالثا : في الكود التالي
if( RSI<20 ) nam_B="BUY";else{nam_B="no";}
عايز اعرف ايه الغرض من
else{nam_B="no";}

اذا اعجبك الموضوع و اردت نشره في المنتديات الاخرى فاستخدم هذا الرابط:
اسئلة برمجية للمهندس الكبير سمير
http://www.borsaat.com/vb/t1076230.html



الملفات المرفقة
نوع الملف: mq4 RSI_Mov_Arman_AR1.mq4‏ (17.7 كيلوبايت, المشاهدات 3)
fhfhfhfhfh غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس

قديم 10 - 12 - 2017, 01:11 PM   #2
مشرف المؤشرات والاكسبرتات
 
الصورة الرمزية سمير محمد ارمان
 

افتراضي رد: اسئلة برمجية للمهندس الكبير سمير

السلام عليكم
اولا
فى هذا الرابط اخطاء الكود

فى هذا الرابط شرح خطا رقم 1
وكمان فى هذا الرابط

بخصوص
else{nam_B="no";}
بمعنى لو هذا الشرط مش موجود وهو rsi<20
لا يعطى اشارة شراء
وهذه هى الاستفادة من else
لازم يكون هذا الشرط فقط موجود غير كده لا يفتح
او ممكن تعمل تعديل فيه
لو هذا الشرط مش موجود اعمل حاجة ثانية او امر ثانى
تحياتى



سمير محمد ارمان غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 10 - 12 - 2017, 01:20 PM   #3
عضو جديد
 

افتراضي رد: اسئلة برمجية للمهندس الكبير سمير

ربنا يزيدك يابشمهندس سمير ..

وبخصوص الاكسبيرت عايزه يفتح الامر مجرد تحقيق الشروط مش لازم ينتظر تحقيق الهدف ليفتح امر اخر



fhfhfhfhfh غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 10 - 12 - 2017, 01:38 PM   #4
مشرف المؤشرات والاكسبرتات
 
الصورة الرمزية سمير محمد ارمان
 

افتراضي رد: اسئلة برمجية للمهندس الكبير سمير

تم عمل المطلوب
تحياتى



الملفات المرفقة
نوع الملف: mq4 RSI_Mov_Arman_AR2.mq4‏ (17.7 كيلوبايت, المشاهدات 3)
سمير محمد ارمان غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 12 - 12 - 2017, 01:40 PM   #5
عضو جديد
 

افتراضي رد: اسئلة برمجية للمهندس الكبير سمير

double buy=iCustom(Symbol(),0,"Pro Parabolic SAR 1",0,1);

double sell=iCustom(Symbol(),0,"Pro Parabolic SAR 1",1,1);

double buy2=iCustom(Symbol(),0,"Pro Parabolic SAR 1",0,2);

double sell2=iCustom(Symbol(),0,"Pro Parabolic SAR 1",1,2);


if(buy!=EMPTY_VALUE&&sell2!=EMPTY_VALUE)nam_B1="BU Y";else{nam_B1="no";}

if(sell!=EMPTY_VALUE&&buy2!=EMPTY_VALUE)nam_S1="SE LL";else{nam_S1="no";}

بعد اذنك ياهندسة
ايه معني الشرط ده بوجود EMPTY_VALUE؟



fhfhfhfhfh غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 12 - 12 - 2017, 03:14 PM   #6
مشرف المؤشرات والاكسبرتات
 
الصورة الرمزية سمير محمد ارمان
 

افتراضي رد: اسئلة برمجية للمهندس الكبير سمير

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة fhfhfhfhfh مشاهدة المشاركة
double buy=iCustom(Symbol(),0,"Pro Parabolic SAR 1",0,1);

double sell=iCustom(Symbol(),0,"Pro Parabolic SAR 1",1,1);

double buy2=iCustom(Symbol(),0,"Pro Parabolic SAR 1",0,2);

double sell2=iCustom(Symbol(),0,"Pro Parabolic SAR 1",1,2);


if(buy!=EMPTY_VALUE&&sell2!=EMPTY_VALUE)nam_B1="BU Y";else{nam_B1="no";}

if(sell!=EMPTY_VALUE&&buy2!=EMPTY_VALUE)nam_S1="SE LL";else{nam_S1="no";}

بعد اذنك ياهندسة
ايه معني الشرط ده بوجود EMPTY_VALUE؟
السلام عليكم
بعض المؤشرات
يكون نتائج عدم ظهور سهم او خط هذا الرقم الكبير 2345678989
EMPTY_VALUE
هى تساوى هذا الرقم الكبير
فى الكود يتم وضع لا يساوى
يعنى عند ظهور الرقم الصغير يعمل فى فتح الصفقات ولا يفتح صفقات بنفس حجم الرقم الكبير
كما تم عمله فى الكود الموجود فى المشاركة
تحياتى




التعديل الأخير تم بواسطة سمير محمد ارمان ; 12 - 12 - 2017 الساعة 03:16 PM
سمير محمد ارمان غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 12 - 12 - 2017, 11:05 PM   #7
عضو جديد
 

افتراضي رد: اسئلة برمجية للمهندس الكبير سمير

ربنا يباركلك ويزيدك من فضله

بس في سؤالين
ازاي اعرف ان المؤشر هيديني رقم كبير في حالة عدم ظهور سهم مثلا وخلافه

هل ممكن اعتمد الكود ده مع اي مؤشر خارجي



fhfhfhfhfh غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 13 - 12 - 2017, 03:50 PM   #8
مشرف المؤشرات والاكسبرتات
 
الصورة الرمزية سمير محمد ارمان
 

افتراضي رد: اسئلة برمجية للمهندس الكبير سمير

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة fhfhfhfhfh مشاهدة المشاركة
ربنا يباركلك ويزيدك من فضله

بس في سؤالين
ازاي اعرف ان المؤشر هيديني رقم كبير في حالة عدم ظهور سهم مثلا وخلافه

هل ممكن اعتمد الكود ده مع اي مؤشر خارجي
عند تجربة المؤشر
مثلا كده
double buy=iCustom(Symbol(),0,"Pro Parabolic SAR 1",0,1)
يتم وصع buy
كومنت Comment(buy);
مع التجربة باك تست على الشارت
يظهر لى حجم المؤشر من بيانات الدخول
تحياتى



سمير محمد ارمان غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 16 - 12 - 2017, 12:16 PM   #9
عضو جديد
 

افتراضي رد: اسئلة برمجية للمهندس الكبير سمير

جزاك الله خيرا يابشمهندس سمير والله اتعلمت من حضرتك الكثير

سؤال بسيط لو تتكرم

انا حاولت اعمل اكسبيرت لمؤشر من المؤشرات ولكن دون جدوى .. انا بتكلم عن الشروط فقط
المؤشر مرفق ف هذه المشاركة

كود الشرط
كود:
double BLUE_EATA1=iCustom(Symbol(),0,"EATA",14,14,2,8,0,1);
double RED_EATA1=iCustom(Symbol(),0,"EATA",14,14,2,8,1,1);
double BLUE_EATA2=iCustom(Symbol(),0,"EATA",14,14,2,8,0,2);
double RED_EATA2=iCustom(Symbol(),0,"EATA",14,14,2,8,1,2);

if(BLUE_EATA2>RED_EATA2 && RED_EATA1>BLUE_EATA1 )nam_S="SELL";else{nam_S="no";}
if(BLUE_EATA1>RED_EATA1 && RED_EATA2>BLUE_EATA2 )nam_B="BUY";else{nam_B="no";}
مش بيديني اي اخطاء ومع ذلك مفتحش اي صفقات ؟!!



الملفات المرفقة
نوع الملف: mq4 EATA.mq4‏ (6.9 كيلوبايت, المشاهدات 2)
fhfhfhfhfh غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 16 - 12 - 2017, 12:54 PM   #10
مشرف المؤشرات والاكسبرتات
 
الصورة الرمزية سمير محمد ارمان
 

افتراضي رد: اسئلة برمجية للمهندس الكبير سمير

السلام عليكم
ممكن تجرب كده
بس مع التجربة باك تست على الشارت
بيانات المؤشر لا تعمل
ممكن التجربة لايف مع عمل السوق
تحياتى



الملفات المرفقة
نوع الملف: mq4 EATA_EA1_AR1.mq4‏ (1.6 كيلوبايت, المشاهدات 3)
سمير محمد ارمان غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
إضافة رد

جديد مواضيع منتدى المؤشرات و الاكسبرتات


مواضيع سابقة :

طلب اكسبيرت
طلب اضافة من المهندس سمير
طلب تعديل بسيط للمؤشر المرفق

مواضيع تالية :

اكسبيرت هيدج
ارجو من الاستاذ سمير تعديل علي اكسبرت من تصميمه
اضافه بسيطه يا استاذ سمير ارمان

اسئلة برمجية للمهندس الكبير سمير

أدوات الموضوع

تعليمات المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة
Trackbacks are معطلة
Pingbacks are معطلة
Refbacks are معطلة


المواضيع المتشابهه
الموضوع المنتدى
مساعدة برمجية من الاستاذ سمير منتدى المؤشرات و الاكسبرتات
سؤال فنى للمهندس سمير منتدى المؤشرات و الاكسبرتات
طلب اكسبيرت هيدج بطريقة جديدة مع الشكر للمهندس العبقرى سمير ارمان منتدى المؤشرات و الاكسبرتات
طلب خاص .. للمهندس سمير ارمان .. اريد عمل اكسبرت سهل جدا ومربح ان شاء الله منتدى المؤشرات و الاكسبرتات


روابط الموقع الداخلية


05:27 AM
Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Privacy Policy
SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.

الاتصال بنا - بورصات - الأرشيف - تنشيط العضوية - اعلن معنا - الأعلى    تحذير المخاطرة