موقع بورصات
  بورصات
تسجيل عضوية جديدة في المنتديات لوحة تحكم العضو البحث في المنتديات تسجيل الخروج الرئيسية الاتصال بنا

منتدى العملات العام لمتابعة كل ما يتعلق بتجارة العملات الاجنبية والذهب والنفط من اخبار وطرق المتاجرة وتحليلات ، قسم التوصيات – توصيات العملات لمتابعة توصيات ونقاط الدخول والخروج على مختلف العملات ، منتدى الدروس التعليمية يحتوي على دروس تعليمية لسوق العملات والتحليل الفني والاساسي وادارة رأس المال ، منتدى المؤشرات والاكسبيرتات يحتوي على اهم المؤشرات مع شرح لها بالاضافة الى بعض الدروس

العودة   بورصات > بورصة العملات الاجنبية > منتدى المؤشرات و الاكسبرتات

اول اكسبرت ابرمجه

منتدى المؤشرات و الاكسبرتات

Like Tree6Likes

إضافة رد
 
أدوات الموضوع
قديم 17 - 08 - 2015, 01:35 AM   #31
عضو نشيط
 

افتراضي رد: اول اكسبرت ابرمجه

رد: اول اكسبرت ابرمجه
اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ايمن الفوركساوي مشاهدة المشاركة
كده كله تمام عدلت على الاكسبرت ناقص بس كود اغلاق الصفقة داخل وخارج الدالة ستارت ياريت يامستر تبعتلي الكود علشان ابدا في وضع شروط اغلاق الصفقة سواء شراء أو بيع
وبالنسبة للموفنج افريج
(iMA(NULL,0,9,1,MODE_EMA,PRICE_CLOSE,1
انا عايز اختار دالوقتي الموفنج السريع فكتبت واحد بعد 9 لان صفر هو الاختيار الاول يعني simple
انما واحد الاختيار التاني يعني اكسبانشل كده صح اللي انا عامله
لان المفروض بعد ال period ..
shift
وليس ma_method
ولا مع الكود ده مفيش استخدام ل shift اصلا ؟
خلاص عملت كل شيء
ادخل كده ياريس شيك كده ع الشغل
دا انا هنافس مبرمجين العالم ان شاء الله هاهاهاهاها
الاكسبرت في المرفقات
بص بصه ع الموفنج انا عايزه اكسبانشل (سريع) شوف كده صح ولا غلط
وشوف دوال شروط اغلاق الصفقات سواء بيع أو شراء صح ولا لاء
هتلاقي كود اغلاق الصفقات (خارج الدالة) في السطور الاخيرة وشروط الاغلاق تحت شروط الدخول على طول شوف دالة الاغلاق صح ولا لاء مش مهم الشروط ركز في الدوال بس

وسؤال جانبي مش الـ breakeven ده زي التريلينج ستوب بس بيتحط عند نقطة الدخول فقط بعد ما السعر يمشي عدد معين من النقط؟
لانه مش شغال عندي



الملفات المرفقة
نوع الملف: mq4 adro9b_sa2.mq4‏ (17.7 كيلوبايت, المشاهدات 2)
ايمن الفوركساوي غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 17 - 08 - 2015, 11:51 AM   #32
مشرف المؤشرات والاكسبرتات
 
الصورة الرمزية سمير محمد ارمان
 

افتراضي رد: اول اكسبرت ابرمجه

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ايمن الفوركساوي مشاهدة المشاركة
خلاص عملت كل شيء
ادخل كده ياريس شيك كده ع الشغل
دا انا هنافس مبرمجين العالم ان شاء الله هاهاهاهاها
الاكسبرت في المرفقات
بص بصه ع الموفنج انا عايزه اكسبانشل (سريع) شوف كده صح ولا غلط
وشوف دوال شروط اغلاق الصفقات سواء بيع أو شراء صح ولا لاء
هتلاقي كود اغلاق الصفقات (خارج الدالة) في السطور الاخيرة وشروط الاغلاق تحت شروط الدخول على طول شوف دالة الاغلاق صح ولا لاء مش مهم الشروط ركز في الدوال بس

وسؤال جانبي مش الـ breakeven ده زي التريلينج ستوب بس بيتحط عند نقطة الدخول فقط بعد ما السعر يمشي عدد معين من النقط؟
لانه مش شغال عندي
السلام عليكم اخى الكريم
ماشاء الله عليك تمام التمام
الله ينور
انا شاء الله تكون من احسن المبرمجين فى القريب العاجل
بخصوص البريك ايفن
لازم هنا حتى يعمل تضع رقم فى الاستوب لوز
ممكن تجرب هذه النسخه من الاكسبيرت
تم تعديل بعض الاكواد فقط
تحياتى لك



الملفات المرفقة
نوع الملف: mq4 adro9b_sa3.mq4‏ (17.9 كيلوبايت, المشاهدات 5)
سمير محمد ارمان غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 17 - 08 - 2015, 03:59 PM   #33
عضو نشيط
 

افتراضي رد: اول اكسبرت ابرمجه

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة سمير محمد ارمان مشاهدة المشاركة
السلام عليكم اخى الكريم
ماشاء الله عليك تمام التمام
الله ينور
انا شاء الله تكون من احسن المبرمجين فى القريب العاجل
بخصوص البريك ايفن
لازم هنا حتى يعمل تضع رقم فى الاستوب لوز
ممكن تجرب هذه النسخه من الاكسبيرت
تم تعديل بعض الاكواد فقط
تحياتى لك
الله يخليك ياعمو سمير احنا تلامذتك
بقولك الاكسبرت مش بيفتح شراء خالص لما بتتوفر الشروط لكن بيفتح بيع عادي
اعتقد الخطأ هنا ولا ايه ؟

[PHP]if(nam_S=="OP_SELL"&&ordestotal1_2(OP_BUY)==0&&ord estotal1_2(OP_SELL)==0&&T_1!=Time[0]&&LastOrderCloseTime()<Time[0]&&lastorder!=-1){lastorder=-1;
open(OP_SELL,Lots(MaxRisk),Bid,TakeProfit,StopLoss ) ;
T_1=(int)Time[0];
[/PHP]}


[PHP]

if(nam_B=="OP_BUY"&&ordestotal1_2(OP_BUY)==0&&orde stotal1_2(OP_SELL)==0&&T_1!=Time[0]&&LastOrderCloseTime()<Time[0]&&lastorder!=1){lastorder=1;
open(OP_BUY,Lots(MaxRisk),Ask,TakeProfit,StopLoss) ;
T_1=(int)Time[0];
[/PHP]}



ايمن الفوركساوي غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 17 - 08 - 2015, 04:28 PM   #34
مشرف المؤشرات والاكسبرتات
 
الصورة الرمزية سمير محمد ارمان
 

افتراضي رد: اول اكسبرت ابرمجه

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ايمن الفوركساوي مشاهدة المشاركة
الله يخليك ياعمو سمير احنا تلامذتك
بقولك الاكسبرت مش بيفتح شراء خالص لما بتتوفر الشروط لكن بيفتح بيع عادي
اعتقد الخطأ هنا ولا ايه ؟

[PHP]if(nam_S=="OP_SELL"&&ordestotal1_2(OP_BUY)==0&&ord estotal1_2(OP_SELL)==0&&T_1!=Time[0]&&LastOrderCloseTime()<Time[0]&&lastorder!=-1){lastorder=-1;
open(OP_SELL,Lots(MaxRisk),Bid,TakeProfit,StopLoss ) ;
T_1=(int)Time[0];
[/PHP]}


[PHP]

if(nam_B=="OP_BUY"&&ordestotal1_2(OP_BUY)==0&&orde stotal1_2(OP_SELL)==0&&T_1!=Time[0]&&LastOrderCloseTime()<Time[0]&&lastorder!=1){lastorder=1;
open(OP_BUY,Lots(MaxRisk),Ask,TakeProfit,StopLoss) ;
T_1=(int)Time[0];
[/PHP]}
هنا لا يوجد مشكله
ممكن تراجع اكواد دخول صفقة الشراء من جديد
انت عامل اوامر كثيره جدا ممكن يكون فى امر لا يعمل
تحياتى لك



سمير محمد ارمان غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 17 - 08 - 2015, 05:40 PM   #35
عضو نشيط
 

افتراضي رد: اول اكسبرت ابرمجه

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة سمير محمد ارمان مشاهدة المشاركة
هنا لا يوجد مشكله
ممكن تراجع اكواد دخول صفقة الشراء من جديد
انت عامل اوامر كثيره جدا ممكن يكون فى امر لا يعمل
تحياتى لك
راجعتها مفيهاش شيء غلط وكمان ان استخدمتها في شروط اغلاق البيع باستخدام دالة or بين كل شرط والتاني شغال كويس وكمان شروط الشراء حطيتها هي هي في البيع مع تغيير أكبر من لأصغر من فقط لا غير
بس لاحظ الكود اللي انا بعتهولك فيه حاجة اعتقد مش صح
شوف في السطر الاول بتاع دالة البيع
[PHP]if(nam_S=="OP_SELL"&&ordestotal1_2(OP_BUY)==0&&ord estotal1_2(OP_SELL)==0&&T_1!=Time[0[/PHP]]
مختلف تماما السطر الاول في دالة الشراء
[PHP]if(nam_B=="OP_BUY"&&ordestotal1_2(OP_SELL)==0&&ord estotal1_2(OP_BUY)==0&&T_2!=Time[0[/PHP]]

الاولى
sell then buy then sell
الثانية
buy then buy then sell



ايمن الفوركساوي غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 17 - 08 - 2015, 09:51 PM   #36
عضو نشيط
 

افتراضي رد: اول اكسبرت ابرمجه

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ايمن الفوركساوي مشاهدة المشاركة
راجعتها مفيهاش شيء غلط وكمان ان استخدمتها في شروط اغلاق البيع باستخدام دالة or بين كل شرط والتاني شغال كويس وكمان شروط الشراء حطيتها هي هي في البيع مع تغيير أكبر من لأصغر من فقط لا غير
بس لاحظ الكود اللي انا بعتهولك فيه حاجة اعتقد مش صح
شوف في السطر الاول بتاع دالة البيع
[PHP]if(nam_S=="OP_SELL"&&ordestotal1_2(OP_BUY)==0&&ord estotal1_2(OP_SELL)==0&&T_1!=Time[0[/PHP]]
مختلف تماما السطر الاول في دالة الشراء
[PHP]if(nam_B=="OP_BUY"&&ordestotal1_2(OP_SELL)==0&&ord estotal1_2(OP_BUY)==0&&T_2!=Time[0[/PHP]]

الاولى
sell then buy then sell
الثانية
buy then buy then sell
تم ارفاق الاكسبرت
ياريت تشوف الخطأ فين !



الملفات المرفقة
نوع الملف: mq4 IchAyman.mq4‏ (17.9 كيلوبايت, المشاهدات 1)
ايمن الفوركساوي غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 18 - 08 - 2015, 11:22 AM   #37
مشرف المؤشرات والاكسبرتات
 
الصورة الرمزية سمير محمد ارمان
 

افتراضي رد: اول اكسبرت ابرمجه

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ايمن الفوركساوي مشاهدة المشاركة
تم ارفاق الاكسبرت
ياريت تشوف الخطأ فين !
السلام عليكم
تم تشغيل صفقات الشراء
كان فى اوامر لا تجعل الشراء يعمل
ممكن التجربه
تحياتى لك



الملفات المرفقة
نوع الملف: mq4 IchAyman_sa1.mq4‏ (18.9 كيلوبايت, المشاهدات 3)
سمير محمد ارمان غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 18 - 08 - 2015, 03:10 PM   #38
عضو نشيط
 

افتراضي رد: اول اكسبرت ابرمجه

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة سمير محمد ارمان مشاهدة المشاركة
السلام عليكم
تم تشغيل صفقات الشراء
كان فى اوامر لا تجعل الشراء يعمل
ممكن التجربه
تحياتى لك
جاري التجربة الف شكر ياريس
بس عندي سؤال لو شغلت الميتاتريدر مرتين وركبت الاكسبرت واحد على فريم الربع ساعة وواحد على فريم النص ساعة
فاللي على فريم الربع ساعة اتوفرت فيه فرصة شراء مثلا وفتح صفقة شراء وجه بعدين فريم النص ساعة اتوفر فيه فرصة شراء وفتح شراء ثم جات اشارة الخروج على فريم الربع ساعة وعندنا كده صفقتين
فهل هيطلع من الصفقات كلها ولا هيبقى مسئول عن صفقته هو بس اللي فتحها ؟



ايمن الفوركساوي غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 18 - 08 - 2015, 03:49 PM   #39
عضو نشيط
 

افتراضي رد: اول اكسبرت ابرمجه

للاسف جيت احط شروط الاغلاق عطاني خطأ في الكود
ياريت يا اخي سمير تشوفلنا حل في الموضوع ده انا زهقت كان زماني بجرب ام الاكسبرت ده على السيرفر



ايمن الفوركساوي غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 18 - 08 - 2015, 04:09 PM   #40
مشرف المؤشرات والاكسبرتات
 
الصورة الرمزية سمير محمد ارمان
 

افتراضي رد: اول اكسبرت ابرمجه

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ايمن الفوركساوي مشاهدة المشاركة
جاري التجربة الف شكر ياريس
بس عندي سؤال لو شغلت الميتاتريدر مرتين وركبت الاكسبرت واحد على فريم الربع ساعة وواحد على فريم النص ساعة
فاللي على فريم الربع ساعة اتوفرت فيه فرصة شراء مثلا وفتح صفقة شراء وجه بعدين فريم النص ساعة اتوفر فيه فرصة شراء وفتح شراء ثم جات اشارة الخروج على فريم الربع ساعة وعندنا كده صفقتين
فهل هيطلع من الصفقات كلها ولا هيبقى مسئول عن صفقته هو بس اللي فتحها ؟
السلام عليكم
لو تم وضع الاكسبيرت على شارت عمله وبعد كده تم وضعه على شارت ثانى بنفس نوع العمله
هنا يتم تغير رقم الماجيك نمبر
وسوف يعمل كل اكسبيرت لوحده بدون اغلاق صفقات من على الاكسبيرت الثانى
...........................
بخصوص شروط الاغلاق
انا كنت عامل شروط فتح الشراء يتم اغلاق البيع والعكس صحيح
معلومه ليس من الجيد كثرة الاوامر فى الاكسبيرت
الافضل التبسيط قدر الامكان حتى يكون سريع فى الحركه
تحياتى لك




سمير محمد ارمان غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
إضافة رد

جديد مواضيع منتدى المؤشرات و الاكسبرتات


مواضيع سابقة :

طلب تعديل بسيط من الاستاذ سمير
ارجو من استاذ سمير اسلاح هدا الاكسبيرت
استاذ سمير صنع موشر فايبو خاص

مواضيع تالية :

الشيخ الروحاني ابو راجح علاج القرين 00905382661913
اتمنى احد يسوي لانا الاكسبرت هورمنك مفتوح تشفيرة
هذا الاكسبيريت لايعمل بعد التحديث الرجاء اصلاحة

اول اكسبرت ابرمجه

أدوات الموضوع

تعليمات المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة
Trackbacks are معطلة
Pingbacks are معطلة
Refbacks are معطلة


المواضيع المتشابهه
الموضوع المنتدى
اكسبرت ilan1.6 Dynamic افضل اكسبرت على الاطلاق منتدى المؤشرات و الاكسبرتات
فكرم ممكن تطور اكسبرت ( اكسبرت قوى جدا) منتدى المؤشرات و الاكسبرتات
طلب اكسبرت منتدى المؤشرات و الاكسبرتات
اكسبرت dragon pips مسابقه افضل اكسبرت منتدى المؤشرات و الاكسبرتات
اكسبرت امن منتدى المؤشرات و الاكسبرتات


روابط الموقع الداخلية


11:45 PM
Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Privacy Policy
SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.

الاتصال بنا - بورصات - الأرشيف - تنشيط العضوية - اعلن معنا - الأعلى    تحذير المخاطرة