موقع بورصات
  بورصات
تسجيل عضوية جديدة في المنتديات لوحة تحكم العضو البحث في المنتديات تسجيل الخروج الرئيسية الاتصال بنا

منتدى العملات العام لمتابعة كل ما يتعلق بتجارة العملات الاجنبية والذهب والنفط من اخبار وطرق المتاجرة وتحليلات ، قسم التوصيات – توصيات العملات لمتابعة توصيات ونقاط الدخول والخروج على مختلف العملات ، منتدى الدروس التعليمية يحتوي على دروس تعليمية لسوق العملات والتحليل الفني والاساسي وادارة رأس المال ، منتدى المؤشرات والاكسبيرتات يحتوي على اهم المؤشرات مع شرح لها بالاضافة الى بعض الدروس

العودة   بورصات > بورصة العملات الاجنبية > منتدى المؤشرات و الاكسبرتات

موضوع خاص للاستفسارات البرمجيه

منتدى المؤشرات و الاكسبرتات

Like Tree14Likes

إضافة رد
 
أدوات الموضوع
قديم 31 - 12 - 2015, 01:34 AM   #91
عضو نشيط
 

افتراضي رد: موضوع خاص للاستفسارات البرمجيه

رد: موضوع خاص للاستفسارات البرمجيه
ابو سمر انا اسف اثقلت عليك بس معلش بعد اذنك اكسبيريت بريك اوت بة مشكلة المفروض انة بيضع اوامر بيع وشراء علشان لو الصندوق اتكسر لتحت يبيع ولو لفوق يشترى هوة بيضع الاوامر فى اتجاة واحد لو ممكن نعدلة اكون شاكر وبيظهر بعض رسائل الخطاء اللى انا مش عارف معناها ياريت لو حضرتك تراجع علية افادكم الله



الملفات المرفقة
نوع الملف: mq4 OHEAbeta4.mq4‏ (15.8 كيلوبايت, المشاهدات 1)
نوع الملف: mq4 OHEAbeta5(2).mq4‏ (18.4 كيلوبايت, المشاهدات 1)
التوقيع:
الله محبه
good day غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس

قديم 31 - 12 - 2015, 08:59 AM   #92
عضو نشيط جدا
 
الصورة الرمزية masterH
 

افتراضي رد: موضوع خاص للاستفسارات البرمجيه

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة abo_samar مشاهدة المشاركة
اقل رصيد 1000 $
لوت البدايه 0.01
الستيب يتغيرا وفقا للرينج اليومى للزوج
يورو دولار 45
دولار ين 35
دولار فرنك 45
استرلينى دولار 55
يورو ين 75
المضاعفات 2
المتاجره على زوج واحد فقط
ان شاء الله معدل الربح المتوقع الشهرى من 20 الى 35 %
ملقيتش رد غير ان أكرر ردى السابق
" لا أجد شئ أقوله كى أوافيك حقق من الإحترام و التعاون الظاهر من كل ردودك أخى أو سمر "



masterH غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 31 - 12 - 2015, 11:04 AM   #93
عضو جديد
 

Post رد: موضوع خاص للاستفسارات البرمجيه

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة abo_samar مشاهدة المشاركة
راجع الاكواد بالاكسبرت المرفق
يجزيك ربي خيرا، طب لو احتجت إني أخلي الوقت بدل ما يظهر في الخصائص الخارجية بهذه الطريقة
كود:
extern         int           hour1                 = 0;
extern         int           minute1               = 2;
extern         int           seconds1              = 30;
يظهر بهذه الطريقة
كود:
= "01:22:30";



SHAWIS غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 31 - 12 - 2015, 12:39 PM   #94
عضو نشيط
 

افتراضي رد: موضوع خاص للاستفسارات البرمجيه

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة good day مشاهدة المشاركة
ابو سمر انا اسف اثقلت عليك بس معلش بعد اذنك اكسبيريت بريك اوت بة مشكلة المفروض انة بيضع اوامر بيع وشراء علشان لو الصندوق اتكسر لتحت يبيع ولو لفوق يشترى هوة بيضع الاوامر فى اتجاة واحد لو ممكن نعدلة اكون شاكر وبيظهر بعض رسائل الخطاء اللى انا مش عارف معناها ياريت لو حضرتك تراجع علية افادكم الله
الله يجازيك خير ابو سمر رجاء وضع فاصل زمنى بين كل امر والتانى 30 ثانية



التوقيع:
الله محبه
good day غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 31 - 12 - 2015, 05:42 PM   #95
عضو نشيط جدا
 
الصورة الرمزية masterH
 

افتراضي رد: موضوع خاص للاستفسارات البرمجيه

الإكسبرت المرفق يا أبو سمر كنت بحاول أظبط فيه التوقيتات لكنى لم أستطيع
الإكسبرت موجوده به خاصيه إذا وضعت رقم 5 فى Open_weekday لا يعمل الجمعه و لو 4 لا يعمل الخميس و الجمعه و هكذا لكن أنا كنت عايز أخلي الإكسبرت يشتغل يوم الثلاثاء فقط فأرجو الإضافه أو التعديل
و كمان فى الإكسبرت توقيت بدايه و نهايه و ده تمام لكن أنا عايز أظبطه على العمل فى الفتره من 21 مساءً الى 11 صباحاً لكن عند عمل ذلك لا يعمل لأن فى جزء فى نهاية اليوم السابق و جزء فى بداية اليوم الجديد لذلك فكرت فى تحديد فترتين فيه الأولى من:00 :21 حتى 23:59 و الثانيه من 00:00 الى 10:59
و شكراً لك أبو سمر



الملفات المرفقة
نوع الملف: mq4 masterH_sa1.mq4‏ (14.6 كيلوبايت, المشاهدات 2)
masterH غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 31 - 12 - 2015, 09:40 PM   #96
عضو جديد
 

افتراضي رد: موضوع خاص للاستفسارات البرمجيه

سؤال :
ماهي طريقة اضافة صفقة يدوية إلى صفقات اكسبيرت بحيث تكون تحت شروطه أي تأخذ نفس رقم الماجيك نمبر.



القيرواني غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 01 - 01 - 2016, 02:48 AM   #97
عضو فـعّـال
 
الصورة الرمزية abo_samar
 

افتراضي رد: موضوع خاص للاستفسارات البرمجيه

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة good day مشاهدة المشاركة
ابو سمر انا اسف اثقلت عليك بس معلش بعد اذنك اكسبيريت بريك اوت بة مشكلة المفروض انة بيضع اوامر بيع وشراء علشان لو الصندوق اتكسر لتحت يبيع ولو لفوق يشترى هوة بيضع الاوامر فى اتجاة واحد لو ممكن نعدلة اكون شاكر وبيظهر بعض رسائل الخطاء اللى انا مش عارف معناها ياريت لو حضرتك تراجع علية افادكم الله
اعتذر اخى الكريم لم استطيع التعامل مع الاكسبرت
ان شاء الله تجد من يساعدك
بالتوفيق ان شاء الله



abo_samar غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 01 - 01 - 2016, 02:49 AM   #98
عضو نشيط
 

افتراضي رد: موضوع خاص للاستفسارات البرمجيه

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة abo_samar مشاهدة المشاركة
اعتذر اخى الكريم لم استطيع التعامل مع الاكسبرت
ان شاء الله تجد من يساعدك
بالتوفيق ان شاء الله
الله يكرمك يكفينى اهتمامك وكل عام وحضرتك والاسرة الكريمة بالف خير



التوقيع:
الله محبه
good day غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 01 - 01 - 2016, 02:50 AM   #99
عضو فـعّـال
 
الصورة الرمزية abo_samar
 

افتراضي رد: موضوع خاص للاستفسارات البرمجيه

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة masterH مشاهدة المشاركة
ملقيتش رد غير ان أكرر ردى السابق
" لا أجد شئ أقوله كى أوافيك حقق من الإحترام و التعاون الظاهر من كل ردودك أخى أو سمر "
بارك الله فيك اخى الكريم
تقبل حياتى



abo_samar غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 01 - 01 - 2016, 02:53 AM   #100
عضو فـعّـال
 
الصورة الرمزية abo_samar
 

افتراضي رد: موضوع خاص للاستفسارات البرمجيه

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة SHAWIS مشاهدة المشاركة
يجزيك ربي خيرا، طب لو احتجت إني أخلي الوقت بدل ما يظهر في الخصائص الخارجية بهذه الطريقة
كود:
extern         int           hour1                 = 0;
extern         int           minute1               = 2;
extern         int           seconds1              = 30;
يظهر بهذه الطريقة
كود:
= "01:22:30";
تستخدم هذه الصيغه فى حالة تحديد وقت ثابت يوميا
اما طريقتى تستخدم مع كل شمعه جديده كما طلبت



abo_samar غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
إضافة رد

جديد مواضيع منتدى المؤشرات و الاكسبرتات


مواضيع سابقة :

أستاذ سمير برجاء تعديل الاكسبيرت المرفق
تحياتى استاذ سمير الرجاء اضافة فلتر الموفينج
للتثبيت .. كيف تجنى آلاف الدولارات من زولوتريد ؟

مواضيع تالية :

طلب كود خاص ب datetime
مؤشر للمشاركة
اتمنى ان يستفيد الجميع من هذا الاكسبريت

موضوع خاص للاستفسارات البرمجيه

أدوات الموضوع

تعليمات المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة
Trackbacks are معطلة
Pingbacks are معطلة
Refbacks are معطلة


المواضيع المتشابهه
الموضوع المنتدى
إلغاء الترخيص الممنوح لشركة دار الأصول للاستـشارات المالية منتدى الاسهم السعودية


روابط الموقع الداخلية


12:25 AM
Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Privacy Policy
SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.

الاتصال بنا - بورصات - الأرشيف - تنشيط العضوية - اعلن معنا - الأعلى    تحذير المخاطرة