موقع بورصات
  بورصات
تسجيل عضوية جديدة في المنتديات لوحة تحكم العضو البحث في المنتديات تسجيل الخروج الرئيسية الاتصال بنا

منتدى العملات العام لمتابعة كل ما يتعلق بتجارة العملات الاجنبية والذهب والنفط من اخبار وطرق المتاجرة وتحليلات ، قسم التوصيات – توصيات العملات لمتابعة توصيات ونقاط الدخول والخروج على مختلف العملات ، منتدى الدروس التعليمية يحتوي على دروس تعليمية لسوق العملات والتحليل الفني والاساسي وادارة رأس المال ، منتدى المؤشرات والاكسبيرتات يحتوي على اهم المؤشرات مع شرح لها بالاضافة الى بعض الدروس

العودة   بورصات > بورصة العملات الاجنبية > منتدى المؤشرات و الاكسبرتات

دعوة هامة للمبرمجين : كيفية عمل average TP أوaverage SL للمضاعفات

منتدى المؤشرات و الاكسبرتات

Like Tree3Likes

إضافة رد
 
أدوات الموضوع
قديم 20 - 01 - 2016, 09:46 PM   #1
عضو نشيط
 

افتراضي دعوة هامة للمبرمجين : كيفية عمل average TP أوaverage SL للمضاعفات

دعوة هامة للمبرمجين : كيفية عمل average TP أوaverage SL للمضاعفات
أ.سمير .. يله تفضى نفسك دقايق ونخلص الـAverage TP ؟
لو خلصتها معاية وضفتها على اكسبرتات المضاعفات بتاعتك هتدعيلى بس فضى لى نفسك دقايق لحد مانخلصها
أنا بما أنى مبرمج مبتدىء صيغتها كالآتى :


double Averagepoints = ( OrderProfit()/ OrdersTotal ()) * Point
if ( OP_BUY || OP_SELL && AverageTakeprofit >= Averagepoints)OrderClose

بص يا أ.سمير أنا حطيت
OrderProfit
دى على اساس أنها بتجيب قيمة الربح أو الخسارة ((بالنقاط)) للزوج بغض النظر عن عدد الصفقات المفتوحة لو فهمى صحيح هنضيف للشرط (أكبر من صفر) عشان تبقى أفردج تك بروفت
أو هنضيف شرط (أقل من صفر) عشان تبقى أفردج استوب لوس

لو أنا فاهم غلط يبقى شوف أيه اللى يحل محل الـ
OrderProfit
دى وخليها تحل محلها
كمان
OrderClose
دى انا حاططها على اساس انها جواب الشرط يعنى (اقفل الصفقات) طبعا أنا مبرمج مبتدىء ممكن يبقى الصيغ برمجيا غلط بس يارب تكون الفكرة وصلتك وانت بقى صحح
لو نفعت الفكرة ووصلتك وحطيت المصطلحات الصح هتدعيلى .

اذا اعجبك الموضوع و اردت نشره في المنتديات الاخرى فاستخدم هذا الرابط:
دعوة هامة للمبرمجين : كيفية عمل average TP أوaverage SL للمضاعفات
http://www.borsaat.com/vb/t898203.html



التوقيع:
تريد رزقاً ومالاً كثيرا من الفوركس أو من غير الفوركس ؟
لو الإجابة نعم .. الطريقة سهلة :
1- تقوى الله : ومن يتقِ اللهَ يجعل لهُ مخرجاً ويرزقه من حيث لا يحتسب .
2-الإستغفار : فقلتُ استغفروا ربكم إنه كان غفارا .. يرسل السماء عليكم مدرارا .. ويمددكم بأموالٍ وبنين ويجعل لكم جناتٍ ويجعل لكم أنهارا .

ربنا يرزقنى ويرزق المسلمين جميعا من فضله الواااااااااااااسع .
دعواتكم بظهر الغيب
Doctor forex غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس

قديم 25 - 01 - 2016, 09:44 PM   #2
عضو نشيط
 

افتراضي رد: دعوة هامة للمبرمجين : كيفية عمل average TP أوaverage SL للمضاعفات

يا أ.سمير .. ليه ماردتش عليه ؟ أنا بدعوك لحاجة فيها خير لك ولكل المسلمين .
لو فاضى يا أخى الكريم ساعة زمن نكون خلصنا برمجة الـaverage Take profit



التوقيع:
تريد رزقاً ومالاً كثيرا من الفوركس أو من غير الفوركس ؟
لو الإجابة نعم .. الطريقة سهلة :
1- تقوى الله : ومن يتقِ اللهَ يجعل لهُ مخرجاً ويرزقه من حيث لا يحتسب .
2-الإستغفار : فقلتُ استغفروا ربكم إنه كان غفارا .. يرسل السماء عليكم مدرارا .. ويمددكم بأموالٍ وبنين ويجعل لكم جناتٍ ويجعل لكم أنهارا .

ربنا يرزقنى ويرزق المسلمين جميعا من فضله الواااااااااااااسع .
دعواتكم بظهر الغيب
Doctor forex غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 26 - 01 - 2016, 05:46 PM   #3
مدير المبيعات
 
الصورة الرمزية عمرو ابراهيم
 

افتراضي رد: دعوة هامة للمبرمجين : كيفية عمل average TP أوaverage SL للمضاعفات

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة Doctor forex مشاهدة المشاركة
يا أ.سمير .. ليه ماردتش عليه ؟ أنا بدعوك لحاجة فيها خير لك ولكل المسلمين .
لو فاضى يا أخى الكريم ساعة زمن نكون خلصنا برمجة الـaverage Take profit
اهلآ وسهلآ بحضرتك ,
سيتم الرد عليك من قبل الآخ سمير
وبنعتزر علي التاخير



عمرو ابراهيم متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 26 - 01 - 2016, 06:02 PM   #4
مشرف المؤشرات والاكسبرتات
 
الصورة الرمزية سمير محمد ارمان
 

افتراضي رد: دعوة هامة للمبرمجين : كيفية عمل average TP أوaverage SL للمضاعفات

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة Doctor forex مشاهدة المشاركة
أ.سمير .. يله تفضى نفسك دقايق ونخلص الـAverage TP ؟
لو خلصتها معاية وضفتها على اكسبرتات المضاعفات بتاعتك هتدعيلى بس فضى لى نفسك دقايق لحد مانخلصها
أنا بما أنى مبرمج مبتدىء صيغتها كالآتى :


double Averagepoints = ( OrderProfit()/ OrdersTotal ()) * Point
if ( OP_BUY || OP_SELL && AverageTakeprofit >= Averagepoints)OrderClose

بص يا أ.سمير أنا حطيت
OrderProfit
دى على اساس أنها بتجيب قيمة الربح أو الخسارة ((بالنقاط)) للزوج بغض النظر عن عدد الصفقات المفتوحة لو فهمى صحيح هنضيف للشرط (أكبر من صفر) عشان تبقى أفردج تك بروفت
أو هنضيف شرط (أقل من صفر) عشان تبقى أفردج استوب لوس

لو أنا فاهم غلط يبقى شوف أيه اللى يحل محل الـ
OrderProfit
دى وخليها تحل محلها
كمان
OrderClose
دى انا حاططها على اساس انها جواب الشرط يعنى (اقفل الصفقات) طبعا أنا مبرمج مبتدىء ممكن يبقى الصيغ برمجيا غلط بس يارب تكون الفكرة وصلتك وانت بقى صحح
لو نفعت الفكرة ووصلتك وحطيت المصطلحات الصح هتدعيلى .
السلام عليكم
اولا
OrderProfit
تعطى الربح بعملة الدولار
لو عايز نقاط ممكن نعمل دالة تحسب عدد النقاط
لصفقات الشراء لوحده والبيع لوحده او معا كما تريد
OrdersTotal
عدد الصفقات الموجوده فى المنصه كله
ممكن نعمل داخل ونحدد فيه عدد الصفقات المطلوبه
على الشراء فقط او البيع فقط او على الكل
الموجود على نفس الشارت او كل المنصه
الصفقات الربحه فقط او الخاسره فقط
ممكن تختار
الطريقة ونعمل معا
ارجو المعذره عن التأخير من كصرة الطلبات عندى
تحياتى لك



سمير محمد ارمان متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 26 - 01 - 2016, 07:42 PM   #5
عضو نشيط
 

افتراضي رد: دعوة هامة للمبرمجين : كيفية عمل average TP أوaverage SL للمضاعفات

انا بشكرك يا أ.سمير يا خلوق على ردك .. وكنت عايز أعدل فى المشاركة كلمة (فيها خير لك ولكل المسلمين) وأخليها (فيها خير لى ولك ولكل المسلمين) لأنى مش متفضل بالعلم دا أنا بطلبه منك ومن غيرك من المحترفين .
نيجى للشغل :
بص يا أ.سمير زى ما قلت سابقا أفضل طريقةة على الإطلاق لجنى الربح هى الـaverage take profit ودى تستحق منك دقايق نعملها مع بعض وتبقى هى المعتمدة بعد كدا .
أنا محتاج دالة تطلع عدد (نقاط) الربح للصفقات المفتوحة على الشارت وتكون دالة (int type) مثلا عشان بعد كدا نستخدمها لصفقات البيع لوحدها أو للشراء لوحدها (لنفس الزوج) أو للجميع برده على نفس الزوج
يعنى مثلا لو الدالة ( tradesprofit ( int type هنعمل أولا متغير خارجى للأفردج تك بروفت وبعدها هنعمل خيارات bool فى المعطيات لقفل الصفقات منفردة أو مع بعض أو قفل صفقات كل المنصة: ــ
extern double AverageTP = 150.0 ; //AAAAAAA
extern bool Close_buy_and_sell_separately=true ; //AAAAAAA
extern bool Close_buy_and_sell_together =true ; //AAAAAAA
extern bool Close_all_trades_in_metatrader=true ; //AAAAAAA
وتحت هيبقى
if( extern bool Close_buy_and_sell_separately && tradesprofit ( OP_SELL) >= Average_TP) OrderClose(OP_SELL); //AAAA
if( extern bool Close_buy_and_sell_separately && tradesprofit ( OP_BUY) >= Average_TP) OrderClose(OP_BUY); //AAAA
if( extern bool Close_buy_and_sell_together && tradesprofit ( OP_SELL + OP_BUY) >= Average_TP) OrderClose(OP_SELL && OP_BUY); //AAAA

if( extern bool Close_all_trades_in_metatrader && tradesprofit ( OrdersTotal()) >= Average_TP) OrderClose(OrdersTotal()); //AAAA

ممكن تبقى بدل Average_TP نستخدم Average_TP*Point ونبقى معرفين الـPoint طبعا
سامحنى لغتى البرمجية لسه مش قوى .. أنت عارف أنى لسه بتعلم البرمجة .. أهم حاجة بس تبقى الفكرة وصلتك وأنت بقى الخير والبركة بعد ربنا



التوقيع:
تريد رزقاً ومالاً كثيرا من الفوركس أو من غير الفوركس ؟
لو الإجابة نعم .. الطريقة سهلة :
1- تقوى الله : ومن يتقِ اللهَ يجعل لهُ مخرجاً ويرزقه من حيث لا يحتسب .
2-الإستغفار : فقلتُ استغفروا ربكم إنه كان غفارا .. يرسل السماء عليكم مدرارا .. ويمددكم بأموالٍ وبنين ويجعل لكم جناتٍ ويجعل لكم أنهارا .

ربنا يرزقنى ويرزق المسلمين جميعا من فضله الواااااااااااااسع .
دعواتكم بظهر الغيب
Doctor forex غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 26 - 01 - 2016, 08:31 PM   #6
مشرف المؤشرات والاكسبرتات
 
الصورة الرمزية سمير محمد ارمان
 

افتراضي رد: دعوة هامة للمبرمجين : كيفية عمل average TP أوaverage SL للمضاعفات

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة Doctor forex مشاهدة المشاركة
انا بشكرك يا أ.سمير يا خلوق على ردك .. وكنت عايز أعدل فى المشاركة كلمة (فيها خير لك ولكل المسلمين) وأخليها (فيها خير لى ولك ولكل المسلمين) لأنى مش متفضل بالعلم دا أنا بطلبه منك ومن غيرك من المحترفين .
نيجى للشغل :
بص يا أ.سمير زى ما قلت سابقا أفضل طريقةة على الإطلاق لجنى الربح هى الـaverage take profit ودى تستحق منك دقايق نعملها مع بعض وتبقى هى المعتمدة بعد كدا .
أنا محتاج دالة تطلع عدد (نقاط) الربح للصفقات المفتوحة على الشارت وتكون دالة (int type) مثلا عشان بعد كدا نستخدمها لصفقات البيع لوحدها أو للشراء لوحدها (لنفس الزوج) أو للجميع برده على نفس الزوج
يعنى مثلا لو الدالة ( tradesprofit ( int type هنعمل أولا متغير خارجى للأفردج تك بروفت وبعدها هنعمل خيارات bool فى المعطيات لقفل الصفقات منفردة أو مع بعض أو قفل صفقات كل المنصة: ــ
extern double AverageTP = 150.0 ; //AAAAAAA
extern bool Close_buy_and_sell_separately=true ; //AAAAAAA
extern bool Close_buy_and_sell_together =true ; //AAAAAAA
extern bool Close_all_trades_in_metatrader=true ; //AAAAAAA
وتحت هيبقى
if( extern bool Close_buy_and_sell_separately && tradesprofit ( OP_SELL) >= Average_TP) OrderClose(OP_SELL); //AAAA
if( extern bool Close_buy_and_sell_separately && tradesprofit ( OP_BUY) >= Average_TP) OrderClose(OP_BUY); //AAAA
if( extern bool Close_buy_and_sell_together && tradesprofit ( OP_SELL + OP_BUY) >= Average_TP) OrderClose(OP_SELL && OP_BUY); //AAAA

if( extern bool Close_all_trades_in_metatrader && tradesprofit ( OrdersTotal()) >= Average_TP) OrderClose(OrdersTotal()); //AAAA

ممكن تبقى بدل Average_TP نستخدم Average_TP*Point ونبقى معرفين الـPoint طبعا
سامحنى لغتى البرمجية لسه مش قوى .. أنت عارف أنى لسه بتعلم البرمجة .. أهم حاجة بس تبقى الفكرة وصلتك وأنت بقى الخير والبركة بعد ربنا
السلام عليكم اخى الكريم
بس عشان اكون معك مركز سوف نعمل حاجه حاجه ماشى
اولا
دالة النقاط تحسب عدد النقاط
فى المرفقات
وبعد كده نعمل حاجه حاجه
تحياتى لك



الملفات المرفقة
نوع الملف: mq4 Doctor forex_A1.mq4‏ (2.1 كيلوبايت, المشاهدات 3)
سمير محمد ارمان متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 27 - 01 - 2016, 03:01 AM   #7
عضو نشيط
 

افتراضي رد: دعوة هامة للمبرمجين : كيفية عمل average TP أوaverage SL للمضاعفات

ألف شكر يا أ.سمير
أنا برمجت شروط البيع والشراء وجواها عملت الـpipstep .. (خلى بالك دى برمجتى 100%) عشان لو لقيت فيها حاجة مش صح عرفنى أنا لسه بتعلم .. ولكن انا جربتها ما شاء الله فى البيع والشراء وعمل البيب ستيب سليمة الحمد لله .
المهم استلفت دوال من أكسبرت تانى وهى
Ordercents
CloseBuyOrders
CloseSellOrders
CloseOrders
.........
الحاجة بقى اللى مش عارف أظبطها هتلاقيها فى سطر 81 و 82 ( أو 181 و 182 معلش نسيت) وهتلاقينى لاغى تفعيلها .. بمجرد ماهتشوفها هتعرف أنا عايز أصيغها أزاى .. يعنى أنا بحاول أقسم عدد النقاط فى صفقات البيع على عدد صفقات البيع هيطلع رقم .. الرقم دا لو موجب وأكبر من أو يساوى الأفردج تك بروفت (متغير خارجى ) الأكسبرت يقفل الصفقات على ربح .. ولو سالب وأقل من أو يساوى الأفردج ستوب لوس يقفل الصفقات على خسارة .
.............
الحاجة التانية الله يكرمك محتاج اعرف الفرق بين دالة CloseBuyOrders&CloseSellOrders
ومابين
CloseOrders
أنا ماعرفش الفرق بينهم فاحطيتهم الأتنين



الملفات المرفقة
نوع الملف: mq4 Doctor forex_A2.mq4‏ (10.2 كيلوبايت, المشاهدات 2)
التوقيع:
تريد رزقاً ومالاً كثيرا من الفوركس أو من غير الفوركس ؟
لو الإجابة نعم .. الطريقة سهلة :
1- تقوى الله : ومن يتقِ اللهَ يجعل لهُ مخرجاً ويرزقه من حيث لا يحتسب .
2-الإستغفار : فقلتُ استغفروا ربكم إنه كان غفارا .. يرسل السماء عليكم مدرارا .. ويمددكم بأموالٍ وبنين ويجعل لكم جناتٍ ويجعل لكم أنهارا .

ربنا يرزقنى ويرزق المسلمين جميعا من فضله الواااااااااااااسع .
دعواتكم بظهر الغيب
Doctor forex غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 27 - 01 - 2016, 12:53 PM   #8
مشرف المؤشرات والاكسبرتات
 
الصورة الرمزية سمير محمد ارمان
 

افتراضي رد: دعوة هامة للمبرمجين : كيفية عمل average TP أوaverage SL للمضاعفات

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة Doctor forex مشاهدة المشاركة
ألف شكر يا أ.سمير
أنا برمجت شروط البيع والشراء وجواها عملت الـpipstep .. (خلى بالك دى برمجتى 100%) عشان لو لقيت فيها حاجة مش صح عرفنى أنا لسه بتعلم .. ولكن انا جربتها ما شاء الله فى البيع والشراء وعمل البيب ستيب سليمة الحمد لله .
المهم استلفت دوال من أكسبرت تانى وهى
Ordercents
CloseBuyOrders
CloseSellOrders
CloseOrders
.........
الحاجة بقى اللى مش عارف أظبطها هتلاقيها فى سطر 81 و 82 ( أو 181 و 182 معلش نسيت) وهتلاقينى لاغى تفعيلها .. بمجرد ماهتشوفها هتعرف أنا عايز أصيغها أزاى .. يعنى أنا بحاول أقسم عدد النقاط فى صفقات البيع على عدد صفقات البيع هيطلع رقم .. الرقم دا لو موجب وأكبر من أو يساوى الأفردج تك بروفت (متغير خارجى ) الأكسبرت يقفل الصفقات على ربح .. ولو سالب وأقل من أو يساوى الأفردج ستوب لوس يقفل الصفقات على خسارة .
.............
الحاجة التانية الله يكرمك محتاج اعرف الفرق بين دالة CloseBuyOrders&CloseSellOrders
ومابين
CloseOrders
أنا ماعرفش الفرق بينهم فاحطيتهم الأتنين
السلام عليكم
كان فى بعض الاخطاء فى دالة فتح الصفقات
لو فى حاجه مش عرفه عمل تظليل على الداله واضغط على f1 من لوجة المفاتيح
يظهر لك شرحه كامل له
تم الاصلاح
بس طريقة القسمه عدد الصفقات مع عدد النقاط
لا تعمل ولا يتم قبوله
بصراحه انا معرفش ليه
ممكن تسال مستر دولار فى منتدى الجيران
هو اكثر منى خبره فى عمل ذلك
تحياتى لك



الملفات المرفقة
نوع الملف: mq4 Doctor forex_A3.mq4‏ (10.5 كيلوبايت, المشاهدات 4)
سمير محمد ارمان متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 27 - 01 - 2016, 05:41 PM   #9
عضو نشيط
 

افتراضي رد: دعوة هامة للمبرمجين : كيفية عمل average TP أوaverage SL للمضاعفات

مستر دولار - مع احترامى - لن أسأله طلبت منه تعديل فى اكسبرت عمل اشتراطات وشروط عشان يعمل لى التعديل وقعد يقول لازم يكون لك نشاطات ع الصفحة والأولى لصاحب النشاط الأكثر والأولى لمن اقتنع بفكرته المهم حسسنى انى ممكن أبلغ من العمر عتيا عشان يعمل لى التعديل .. أنا مش هسأل حد .. أنا عملت شروط فتح الصفقات والبيب استيب (وعملت البيب استيب بالـ آسك والـ بيد) مش بالكلوز عشان ف الأخبار القوية يبقى صاحب الأكسبرت فى مأمن .. عملت الحاجات دى كلها الى جانب تعديلات جبااااااااااااااااااارة على أكسبرتات قديمة وأصبحت نتائجها فوق الممتازة .. كل دا بفضل الله أولا ثم بفضل القراءة ومشاهدة بعض الفيديوهات التعليمية والتمارين العملية على الأكسبرتات .. أنا هحاول فيها وأنت من يمك حاول أنت كمان وربنا يوفق .. على فكرة .. أنا أعتقد أن الحل يكمن فى استخدام دوال مثل stringtodouble أو stringtointأو الحاجات دى .. وزى ما حاولت أصيغ البيب استيب قبل كدا وماعرفتش وربنا وفقنى لها هحاول تانى بس الله يبارك لك حاول انت كمان .



التوقيع:
تريد رزقاً ومالاً كثيرا من الفوركس أو من غير الفوركس ؟
لو الإجابة نعم .. الطريقة سهلة :
1- تقوى الله : ومن يتقِ اللهَ يجعل لهُ مخرجاً ويرزقه من حيث لا يحتسب .
2-الإستغفار : فقلتُ استغفروا ربكم إنه كان غفارا .. يرسل السماء عليكم مدرارا .. ويمددكم بأموالٍ وبنين ويجعل لكم جناتٍ ويجعل لكم أنهارا .

ربنا يرزقنى ويرزق المسلمين جميعا من فضله الواااااااااااااسع .
دعواتكم بظهر الغيب
Doctor forex غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 27 - 01 - 2016, 05:48 PM   #10
مشرف المؤشرات والاكسبرتات
 
الصورة الرمزية سمير محمد ارمان
 

افتراضي رد: دعوة هامة للمبرمجين : كيفية عمل average TP أوaverage SL للمضاعفات

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة Doctor forex مشاهدة المشاركة
مستر دولار - مع احترامى - لن أسأله طلبت منه تعديل فى اكسبرت عمل اشتراطات وشروط عشان يعمل لى التعديل وقعد يقول لازم يكون لك نشاطات ع الصفحة والأولى لصاحب النشاط الأكثر والأولى لمن اقتنع بفكرته المهم حسسنى انى ممكن أبلغ من العمر عتيا عشان يعمل لى التعديل .. أنا مش هسأل حد .. أنا عملت شروط فتح الصفقات والبيب استيب (وعملت البيب استيب بالـ آسك والـ بيد) مش بالكلوز عشان ف الأخبار القوية يبقى صاحب الأكسبرت فى مأمن .. عملت الحاجات دى كلها الى جانب تعديلات جبااااااااااااااااااارة على أكسبرتات قديمة وأصبحت نتائجها فوق الممتازة .. كل دا بفضل الله أولا ثم بفضل القراءة ومشاهدة بعض الفيديوهات التعليمية والتمارين العملية على الأكسبرتات .. أنا هحاول فيها وأنت من يمك حاول أنت كمان وربنا يوفق .. على فكرة .. أنا أعتقد أن الحل يكمن فى استخدام دوال مثل stringtodouble أو stringtointأو الحاجات دى .. وزى ما حاولت أصيغ البيب استيب قبل كدا وماعرفتش وربنا وفقنى لها هحاول تانى بس الله يبارك لك حاول انت كمان .
ارجو لك التوفيق ان شاء الله
تحياتى لك



سمير محمد ارمان متواجد حالياً   رد مع اقتباس
إضافة رد

جديد مواضيع منتدى المؤشرات و الاكسبرتات


مواضيع سابقة :

استاذ سمير برجاء تعديل فى الاكسبيرت المرفقة
إلى الأخ سمير المكرم؟
دورة المهارات الإدارية والفنية لمنسوبي المساحة الجيولوجية_ 03/01/2016_ كوالالمبور_القاهرة

مواضيع تالية :

أى واحد بيتاجر فى الفوركس مبتدىء أو محترف يقرأ الموضوع دا
اقوى برامج الالعاب شهرة 1
طلب مساعدة

دعوة هامة للمبرمجين : كيفية عمل average TP أوaverage SL للمضاعفات

أدوات الموضوع

تعليمات المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة
Trackbacks are معطلة
Pingbacks are معطلة
Refbacks are معطلة


المواضيع المتشابهه
الموضوع المنتدى
اكسبيرت للمضاعفات منتدى المؤشرات و الاكسبرتات
طلب اكسبيرت بسيط للمضاعفات منتدى المؤشرات و الاكسبرتات
هل يوجد الة حاسبة للمضاعفات منتدى تداول العملات العام


روابط الموقع الداخلية


02:57 PM
Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Privacy Policy
SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.

الاتصال بنا - بورصات - الأرشيف - تنشيط العضوية - اعلن معنا - الأعلى    تحذير المخاطرة