موقع بورصات
  بورصات
تسجيل عضوية جديدة في المنتديات لوحة تحكم العضو البحث في المنتديات تسجيل الخروج الرئيسية الاتصال بنا

منتدى العملات العام لمتابعة كل ما يتعلق بتجارة العملات الاجنبية والذهب والنفط من اخبار وطرق المتاجرة وتحليلات ، قسم التوصيات – توصيات العملات لمتابعة توصيات ونقاط الدخول والخروج على مختلف العملات ، منتدى الدروس التعليمية يحتوي على دروس تعليمية لسوق العملات والتحليل الفني والاساسي وادارة رأس المال ، منتدى المؤشرات والاكسبيرتات يحتوي على اهم المؤشرات مع شرح لها بالاضافة الى بعض الدروس

العودة   بورصات > بورصة العملات الاجنبية > منتدى المؤشرات و الاكسبرتات

أخى الكريم سمير أرمان أرجو المساعدة

منتدى المؤشرات و الاكسبرتات

Like Tree4Likes

إضافة رد
 
أدوات الموضوع
قديم 06 - 03 - 2016, 03:15 AM   #1
عضو نشيط
 

افتراضي أخى الكريم سمير أرمان أرجو المساعدة

أخى الكريم سمير أرمان أرجو المساعدة
لو عايز الأكسبرت عند تحقق شرط معين وليكن
if Close [0] > Close [1] //XXXXXXX
يدخل بيع وشراء فى نفس اللحظة .. أصيغها أزاى ؟

اذا اعجبك الموضوع و اردت نشره في المنتديات الاخرى فاستخدم هذا الرابط:
أخى الكريم سمير أرمان أرجو المساعدة
http://www.borsaat.com/vb/t920787.html



التوقيع:
تريد رزقاً ومالاً كثيرا من الفوركس أو من غير الفوركس ؟
لو الإجابة نعم .. الطريقة سهلة :
1- تقوى الله : ومن يتقِ اللهَ يجعل لهُ مخرجاً ويرزقه من حيث لا يحتسب .
2-الإستغفار : فقلتُ استغفروا ربكم إنه كان غفارا .. يرسل السماء عليكم مدرارا .. ويمددكم بأموالٍ وبنين ويجعل لكم جناتٍ ويجعل لكم أنهارا .

ربنا يرزقنى ويرزق المسلمين جميعا من فضله الواااااااااااااسع .
دعواتكم بظهر الغيب
Doctor forex غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس

قديم 06 - 03 - 2016, 11:20 AM   #2
مشرف المؤشرات والاكسبرتات
 
الصورة الرمزية سمير محمد ارمان
 

افتراضي رد: أخى الكريم سمير أرمان أرجو المساعدة

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة Doctor forex مشاهدة المشاركة
لو عايز الأكسبرت عند تحقق شرط معين وليكن
if Close [0] > Close [1] //XXXXXXX
يدخل بيع وشراء فى نفس اللحظة .. أصيغها أزاى ؟
السلام عليكم اخى الكريم
يتم عمل هذا الكود
تحياتى لك
[PHP] if(Close[0]>Close[1])
bool b=OrderSend(Symbol(),OP_BUY,0.1,Ask,8,0,0,"AR",123 4,0,clrLime);



if(Close[0]<Close[1])
bool s=OrderSend(Symbol(),OP_SELL,0.1,Bid,8,0,0,"AR",12 34,0,clrRed); [/PHP]



سمير محمد ارمان متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 06 - 03 - 2016, 12:28 PM   #3
عضو نشيط
 

افتراضي رد: أخى الكريم سمير أرمان أرجو المساعدة

شكر اخى الكريم سمير جربتها ونفعت مع أنى كنت عاملها بنفس الصيغة تقريبا ولكن كنت حاطط الأمرين فى جواب شرط واحد لنفس الشرط وماكنتش راضيه تظبط .

شكرا جزيلا اخى الكريم سمير أرمان



التوقيع:
تريد رزقاً ومالاً كثيرا من الفوركس أو من غير الفوركس ؟
لو الإجابة نعم .. الطريقة سهلة :
1- تقوى الله : ومن يتقِ اللهَ يجعل لهُ مخرجاً ويرزقه من حيث لا يحتسب .
2-الإستغفار : فقلتُ استغفروا ربكم إنه كان غفارا .. يرسل السماء عليكم مدرارا .. ويمددكم بأموالٍ وبنين ويجعل لكم جناتٍ ويجعل لكم أنهارا .

ربنا يرزقنى ويرزق المسلمين جميعا من فضله الواااااااااااااسع .
دعواتكم بظهر الغيب
Doctor forex غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 06 - 03 - 2016, 12:39 PM   #4
مشرف المؤشرات والاكسبرتات
 
الصورة الرمزية سمير محمد ارمان
 

افتراضي رد: أخى الكريم سمير أرمان أرجو المساعدة

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة Doctor forex مشاهدة المشاركة
شكر اخى الكريم سمير جربتها ونفعت مع أنى كنت عاملها بنفس الصيغة تقريبا ولكن كنت حاطط الأمرين فى جواب شرط واحد لنفس الشرط وماكنتش راضيه تظبط .

شكرا جزيلا اخى الكريم سمير أرمان
بالتوفيق ان شاء الله
تحياتى لك



سمير محمد ارمان متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 06 - 03 - 2016, 01:15 PM   #5
عضو نشيط
 

افتراضي رد: أخى الكريم سمير أرمان أرجو المساعدة

مانتحرمش منك اخى الكريم سمير ارمان
بس بص كدا

if(Close[0]>Close[1]&& orderscnt(OP_BUY)==0 ) //xxx
bool b=OrderSend(Symbol(),OP_BUY,0.1,Ask,8,0,0,"AR",123 4,0,clrLime); //xxxx



if(Close[0]>Close[1]&& orderscnt(OP_SELL)==0) //xxx
bool s=OrderSend(Symbol(),OP_SELL,0.1,Bid,8,0,0,"AR",12 34,0,clrRed); //xxx



Comment ("Floating Profit = " + ( AccountEquity()- AccountBalance()) ); //xxx

بص فيه 3 استفسارات
1-أنت بتحط الكود أزاى فى مكان لوحده داخل التعليق عشان لما بحطه كدا بيبقى غير متناسق ولازم أحط //xxxx فى نهاية كل سطر عشان تعرف تقرأه ؟
2-انا حطيت فى الشرط orderscnt(OP_BUY)==0 و orderscnt(OP_SELL)==0 ومع ذلك بيفتح بيع وشراء كتير ... ليه ؟
3-أمر الكومنت دا أنا شايفه مظبوط وعندى أكسبرت فيه نفس الأمر بنس الضيغة وشغال لكن هنا مش شغال وبيعطى صفر على الشارت .. ليه ؟
أنا أرفقت لك الأكسبرت اللى بحاول أعمله عشان لو حبيت تبص عليه .
مانتحرمش منك اخى العزيز سمير



الملفات المرفقة
نوع الملف: mq4 dr4x.mq4‏ (2.8 كيلوبايت, المشاهدات 2)
التوقيع:
تريد رزقاً ومالاً كثيرا من الفوركس أو من غير الفوركس ؟
لو الإجابة نعم .. الطريقة سهلة :
1- تقوى الله : ومن يتقِ اللهَ يجعل لهُ مخرجاً ويرزقه من حيث لا يحتسب .
2-الإستغفار : فقلتُ استغفروا ربكم إنه كان غفارا .. يرسل السماء عليكم مدرارا .. ويمددكم بأموالٍ وبنين ويجعل لكم جناتٍ ويجعل لكم أنهارا .

ربنا يرزقنى ويرزق المسلمين جميعا من فضله الواااااااااااااسع .
دعواتكم بظهر الغيب
Doctor forex غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 06 - 03 - 2016, 03:12 PM   #6
مشرف المؤشرات والاكسبرتات
 
الصورة الرمزية سمير محمد ارمان
 

افتراضي رد: أخى الكريم سمير أرمان أرجو المساعدة

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة Doctor forex مشاهدة المشاركة
مانتحرمش منك اخى الكريم سمير ارمان
بس بص كدا

if(Close[0]>Close[1]&& orderscnt(OP_BUY)==0 ) //xxx
bool b=OrderSend(Symbol(),OP_BUY,0.1,Ask,8,0,0,"AR",123 4,0,clrLime); //xxxx



if(Close[0]>Close[1]&& orderscnt(OP_SELL)==0) //xxx
bool s=OrderSend(Symbol(),OP_SELL,0.1,Bid,8,0,0,"AR",12 34,0,clrRed); //xxx



Comment ("Floating Profit = " + ( AccountEquity()- AccountBalance()) ); //xxx

بص فيه 3 استفسارات
1-أنت بتحط الكود أزاى فى مكان لوحده داخل التعليق عشان لما بحطه كدا بيبقى غير متناسق ولازم أحط //xxxx فى نهاية كل سطر عشان تعرف تقرأه ؟
2-انا حطيت فى الشرط orderscnt(OP_BUY)==0 و orderscnt(OP_SELL)==0 ومع ذلك بيفتح بيع وشراء كتير ... ليه ؟
3-أمر الكومنت دا أنا شايفه مظبوط وعندى أكسبرت فيه نفس الأمر بنس الضيغة وشغال لكن هنا مش شغال وبيعطى صفر على الشارت .. ليه ؟
أنا أرفقت لك الأكسبرت اللى بحاول أعمله عشان لو حبيت تبص عليه .
مانتحرمش منك اخى العزيز سمير
السلام عليكم اخى الكريم
انت عايز عمل ايه بظبط فى الاكسبيرت
يعنى ماهى الفكرة
وانا اعمل الكود على حسب فكرتك
تحياتى لك



سمير محمد ارمان متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 06 - 03 - 2016, 03:26 PM   #7
عضو نشيط
 

افتراضي رد: أخى الكريم سمير أرمان أرجو المساعدة

أنا عايز شىء فى منتهى البساطة .. عايز الأكسبرت عند تحقق الشرط البسيط جداااااا دا

if (close [0]< close[1]) && orderscnt (OP_BUY) ==0
يفتح شراء
وعند توفر الشرط دا

if (close [0]< close[1]) && orderscnt (OP_SELL) ==0
يفتح بيع

يعنى عايز الأكسبرت يفتح بيع وشراء فى نفس اللحظة
وهو فعلا عمل كدا لما حطيت الكود اللى انت اعطيته لى
ولكن
مش المفروض لما اضيف للشرط orderscnt (OP_BUY) ==0 و orderscnt (OP_SELL) ==0 مش المفروض ما يفتحش صفقات بيع تانى أو شراء تانى ؟
لا هو بقى بيفتح بيع وشراء كتير بعد الصفقة الأولى .. أزاى وفيه شرط للفتح غير متحقق .. اللى هو
orderscnt (OP_BUY) ==0 و orderscnt (OP_SELL) ==0
أزاى فتح تانى بقى ؟ فى أول صفقة بيع وأول صفقة شراء كانوا الشرطين متحققين .. عشان كدا فتح .. أزاى فتح تانى بيع وشراء والشرطين المطلوبين للبيع أو الشراء فيه منهم واحد مش متحقق ؟



التوقيع:
تريد رزقاً ومالاً كثيرا من الفوركس أو من غير الفوركس ؟
لو الإجابة نعم .. الطريقة سهلة :
1- تقوى الله : ومن يتقِ اللهَ يجعل لهُ مخرجاً ويرزقه من حيث لا يحتسب .
2-الإستغفار : فقلتُ استغفروا ربكم إنه كان غفارا .. يرسل السماء عليكم مدرارا .. ويمددكم بأموالٍ وبنين ويجعل لكم جناتٍ ويجعل لكم أنهارا .

ربنا يرزقنى ويرزق المسلمين جميعا من فضله الواااااااااااااسع .
دعواتكم بظهر الغيب
Doctor forex غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 06 - 03 - 2016, 03:34 PM   #8
مشرف المؤشرات والاكسبرتات
 
الصورة الرمزية سمير محمد ارمان
 

افتراضي رد: أخى الكريم سمير أرمان أرجو المساعدة

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة Doctor forex مشاهدة المشاركة
أنا عايز شىء فى منتهى البساطة .. عايز الأكسبرت عند تحقق الشرط البسيط جداااااا دا

if (close [0]< close[1]) && orderscnt (OP_BUY) ==0
يفتح شراء
وعند توفر الشرط دا

if (close [0]< close[1]) && orderscnt (OP_SELL) ==0
يفتح بيع

يعنى عايز الأكسبرت يفتح بيع وشراء فى نفس اللحظة
وهو فعلا عمل كدا لما حطيت الكود اللى انت اعطيته لى
ولكن
مش المفروض لما اضيف للشرط orderscnt (OP_BUY) ==0 و orderscnt (OP_SELL) ==0 مش المفروض ما يفتحش صفقات بيع تانى أو شراء تانى ؟
لا هو بقى بيفتح بيع وشراء كتير بعد الصفقة الأولى .. أزاى وفيه شرط للفتح غير متحقق .. اللى هو
orderscnt (OP_BUY) ==0 و orderscnt (OP_SELL) ==0
أزاى فتح تانى بقى ؟ فى أول صفقة بيع وأول صفقة شراء كانوا الشرطين متحققين .. عشان كدا فتح .. أزاى فتح تانى بيع وشراء والشرطين المطلوبين للبيع أو الشراء فيه منهم واحد مش متحقق ؟
السلام عليكم
انت عامل كود الشراء مثل البيع
راجع الكود تانى
متابع معك ان شاء الله
تحياتى



سمير محمد ارمان متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 06 - 03 - 2016, 04:01 PM   #9
عضو نشيط
 

افتراضي رد: أخى الكريم سمير أرمان أرجو المساعدة

انا عارف .. وانا غيرت الكود اللى انت عامله وخليته شبه بعضه بالظبط .. لأنى زى ما بقولك عايزه يفتح بيع وشراء فى نفس اللحظة وعند نفس السعر .. فتح فى الأول بيع عشان شرطين البيع تحققوا وهم
if (close [0]< close[1]) && orderscnt (OP_SELL) ==0
وفتح معاه شراء عشان شرطين الشراء تحققوا وهم
if (close [0]< close[1]) && orderscnt (OP_BUY) ==0
بيفتح تانى ليه بقى وفيه شرط مش متحقق فى البيع وفى الشراء ألا وهو
orderscnt (OP_SELL) ==0 و orderscnt (OP_SELL) ==0
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟



التوقيع:
تريد رزقاً ومالاً كثيرا من الفوركس أو من غير الفوركس ؟
لو الإجابة نعم .. الطريقة سهلة :
1- تقوى الله : ومن يتقِ اللهَ يجعل لهُ مخرجاً ويرزقه من حيث لا يحتسب .
2-الإستغفار : فقلتُ استغفروا ربكم إنه كان غفارا .. يرسل السماء عليكم مدرارا .. ويمددكم بأموالٍ وبنين ويجعل لكم جناتٍ ويجعل لكم أنهارا .

ربنا يرزقنى ويرزق المسلمين جميعا من فضله الواااااااااااااسع .
دعواتكم بظهر الغيب
Doctor forex غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 06 - 03 - 2016, 04:47 PM   #10
مشرف المؤشرات والاكسبرتات
 
الصورة الرمزية سمير محمد ارمان
 

افتراضي رد: أخى الكريم سمير أرمان أرجو المساعدة

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة Doctor forex مشاهدة المشاركة
انا عارف .. وانا غيرت الكود اللى انت عامله وخليته شبه بعضه بالظبط .. لأنى زى ما بقولك عايزه يفتح بيع وشراء فى نفس اللحظة وعند نفس السعر .. فتح فى الأول بيع عشان شرطين البيع تحققوا وهم
if (close [0]< close[1]) && orderscnt (OP_SELL) ==0
وفتح معاه شراء عشان شرطين الشراء تحققوا وهم
if (close [0]< close[1]) && orderscnt (OP_BUY) ==0
بيفتح تانى ليه بقى وفيه شرط مش متحقق فى البيع وفى الشراء ألا وهو
orderscnt (OP_SELL) ==0 و orderscnt (OP_SELL) ==0
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
السلام عليكم
ممكن تجرب هذا التعديل
تحياتى لك



الملفات المرفقة
نوع الملف: mq4 dr4x_SA1.mq4‏ (2.8 كيلوبايت, المشاهدات 3)
سمير محمد ارمان متواجد حالياً   رد مع اقتباس
إضافة رد

جديد مواضيع منتدى المؤشرات و الاكسبرتات


مواضيع سابقة :

اكسبرت parabolic SAR
ارجو تحويل الاكسبيرت الى mql4
USD 1000

مواضيع تالية :

برمجة برمجة برمجة برمجة برمجة
مطلوب تشغيل اكسبيرت
اضافة تنبيه للمؤشر

أخى الكريم سمير أرمان أرجو المساعدة

أدوات الموضوع

تعليمات المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة
Trackbacks are معطلة
Pingbacks are معطلة
Refbacks are معطلة


المواضيع المتشابهه
الموضوع المنتدى
طلب مساعدة من الاستاذ سمير أرمان منتدى المؤشرات و الاكسبرتات
الكريم الأستاذ سمير أرمان، مطلوب تعديل على اكسبرت من صنعك منتدى المؤشرات و الاكسبرتات
شكر ورجاء للأستاز سمير أرمان منتدى المؤشرات و الاكسبرتات
طلب من الأستاذ / سمير أرمان منتدى المؤشرات و الاكسبرتات
طلب اكسبيرت من الفنان سمير أرمان منتدى المؤشرات و الاكسبرتات


روابط الموقع الداخلية


07:39 PM
Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Privacy Policy
SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.

الاتصال بنا - بورصات - الأرشيف - تنشيط العضوية - اعلن معنا - الأعلى    تحذير المخاطرة