موقع بورصات
  بورصات
تسجيل عضوية جديدة في المنتديات لوحة تحكم العضو البحث في المنتديات تسجيل الخروج الرئيسية الاتصال بنا

منتدى العملات العام لمتابعة كل ما يتعلق بتجارة العملات الاجنبية والذهب والنفط من اخبار وطرق المتاجرة وتحليلات ، قسم التوصيات – توصيات العملات لمتابعة توصيات ونقاط الدخول والخروج على مختلف العملات ، منتدى الدروس التعليمية يحتوي على دروس تعليمية لسوق العملات والتحليل الفني والاساسي وادارة رأس المال ، منتدى المؤشرات والاكسبيرتات يحتوي على اهم المؤشرات مع شرح لها بالاضافة الى بعض الدروس

العودة   بورصات > بورصة العملات الاجنبية > منتدى المؤشرات و الاكسبرتات

أ.سمير لو سمحت استفسار برمجى

منتدى المؤشرات و الاكسبرتات

إضافة رد
 
أدوات الموضوع
قديم 25 - 03 - 2016, 10:58 PM   #1
عضو نشيط
 

افتراضي أ.سمير لو سمحت استفسار برمجى

أ.سمير لو سمحت استفسار برمجى
لو انا عايز أشترط على أكسبرت فى فتح الصفقة أن يكون الصفقات المفتوحة حاليا على المنصة كلها = صفر هقول مثلا
if (Close [0] > close [1] && OrdersTotal () == 0) OrderSend
ولو عايز اشترط عليه فى فتح الصفقة أن يكون الصفقات المفتوحة حاليا (على نفس الشارت) = صفر مثلا هقول
if (Close [0] > close [1] && OrdersCnt (OP_BUY) == 0&& OrdersCnt (OP_SELL) == 0) OrderSend

صح كدا ؟
طيب لو أنا بقى عايز أشترط على الأكسبرت أنه مايفتحش صفقة وفيه صفقة (لنفس العملة) مفتوحة حاليا .. أصيغها أزاى ؟ يعنى مثلا لو الأكسبرت فاتح حاليا صفقة euraud يبقى مايقدرش يفتح صفقة لا يورو ولا أسترالى إلا لما يقفل صفقة الـ euraud أنما ممكن يفتح ين أو نيوزيلندى أو باوند أو دولار أو فرانك .. أصيغ الشرط دا أزاى ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولك منى جزيل الشكر مقدما اخى الكريم

اذا اعجبك الموضوع و اردت نشره في المنتديات الاخرى فاستخدم هذا الرابط:
أ.سمير لو سمحت استفسار برمجى
http://www.borsaat.com/vb/t928783.html



التوقيع:
تريد رزقاً ومالاً كثيرا من الفوركس أو من غير الفوركس ؟
لو الإجابة نعم .. الطريقة سهلة :
1- تقوى الله : ومن يتقِ اللهَ يجعل لهُ مخرجاً ويرزقه من حيث لا يحتسب .
2-الإستغفار : فقلتُ استغفروا ربكم إنه كان غفارا .. يرسل السماء عليكم مدرارا .. ويمددكم بأموالٍ وبنين ويجعل لكم جناتٍ ويجعل لكم أنهارا .

ربنا يرزقنى ويرزق المسلمين جميعا من فضله الواااااااااااااسع .
دعواتكم بظهر الغيب
Doctor forex غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 25 - 03 - 2016, 11:24 PM   #2
عضو فـعّـال
 
الصورة الرمزية abo_samar
 

افتراضي رد: أ.سمير لو سمحت استفسار برمجى

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة Doctor forex مشاهدة المشاركة
لو انا عايز أشترط على أكسبرت فى فتح الصفقة أن يكون الصفقات المفتوحة حاليا على المنصة كلها = صفر هقول مثلا
if (Close [0] > close [1] && OrdersTotal () == 0) OrderSend
ولو عايز اشترط عليه فى فتح الصفقة أن يكون الصفقات المفتوحة حاليا (على نفس الشارت) = صفر مثلا هقول
if (Close [0] > close [1] && OrdersCnt (OP_BUY) == 0&& OrdersCnt (OP_SELL) == 0) OrderSend

صح كدا ؟
طيب لو أنا بقى عايز أشترط على الأكسبرت أنه مايفتحش صفقة وفيه صفقة (لنفس العملة) مفتوحة حاليا .. أصيغها أزاى ؟ يعنى مثلا لو الأكسبرت فاتح حاليا صفقة euraud يبقى مايقدرش يفتح صفقة لا يورو ولا أسترالى إلا لما يقفل صفقة الـ euraud أنما ممكن يفتح ين أو نيوزيلندى أو باوند أو دولار أو فرانك .. أصيغ الشرط دا أزاى ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولك منى جزيل الشكر مقدما اخى الكريم
هذا يتوقف على دالة حساب عدد الصفقات
فدالة OrdersTotal ()تقوم بحساب عدد الصفقات حسب الزوج الموجود عليه الاكسبرت
اما دالة
OrdersCnt ()فواضح انها تحسب عدد الصفقات حسب نوع الصفقه شراء وبيع



abo_samar غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 26 - 03 - 2016, 01:31 AM   #3
عضو نشيط
 
الصورة الرمزية smowaled
 

افتراضي رد: أ.سمير لو سمحت استفسار برمجى

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة abo_samar مشاهدة المشاركة
فدالة OrdersTotal ()تقوم بحساب عدد الصفقات حسب الزوج الموجود عليه الاكسبرت
غير صحيح .... دالة
[PHP]
OrdersTotal()
Returns the number of market and pending orders.
[/PHP]دالة في البرنامج وترجع كل الأوامر المفتوحة حتى المعلقة

اقتباس:
لو انا عايز أشترط على أكسبرت فى فتح الصفقة أن يكون الصفقات المفتوحة حاليا على المنصة كلها = صفر هقول مثلا
if (Close [0] > close [1] && OrdersTotal () == 0) OrderSend
صحيح

اقتباس:
ولو عايز اشترط عليه فى فتح الصفقة أن يكون الصفقات المفتوحة حاليا (على نفس الشارت) = صفر مثلا هقول
if (Close [0] > close [1] && OrdersCnt (OP_BUY) == 0&& OrdersCnt (OP_SELL) == 0) OrderSend
صحيح إذا أنت تستخدم دالة

[PHP]
int orderscnt(int type){
int cnt=0;
for(int i =0;i<OrdersTotal();i++){
if(OrderSelect(i,SELECT_BY_POS,MODE_TRADES)){
if(OrderSymbol()==Symbol() && MagicNumber==OrderMagicNumber()&&OrderType()==type ){
cnt++;
}
}
}
return(cnt);
}
[/PHP]من كود أخونا سمير ... ورداً على سؤالك الاخير .. كود أخونا سمير في هذه الدالة يتحقق من العملة



smowaled غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 26 - 03 - 2016, 01:55 AM   #4
عضو فـعّـال
 
الصورة الرمزية abo_samar
 

افتراضي رد: أ.سمير لو سمحت استفسار برمجى

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة smowaled مشاهدة المشاركة
غير صحيح .... دالة
[PHP]
OrdersTotal()
Returns the number of market and pending orders.
دالة في البرنامج وترجع كل الأوامر المفتوحة حتى المعلقة
شكرا اخى الكريم للتعقيب
للتوضيح لم اقصد الداله المحجوزه بالبرنامج
بينما اقصد الداله الخارجيه الشائعه بين المبرمجين
وانا قصدت عدم الاجابه كاملا لاتاحة الفرصه للنقاش ودعوه للتفكير
فكما تعلم ان كل داله تعود بقيمه حسب مدخلاتها
وفى مثالنا هذا نتحدث عن دالة حساب عدد الصفقات
فالداله ستعود بقيمة عدد الصفقات وفقا لمدخلات الداله
فلو مثلا اريد البحث عن عدد الصفقات حسب النوع فيجب ادخال شرط نوع الصفقات فى بناء الداله
واذا سنبحث عن الصفقات المغلقه فيجب ادخال البحث فى الهيستورى
وايضا البحث عن الصفقات حسب الزوج فيجب وضعه فى تكوين الداله
او البحث حسب الماجيك نمبر او الصفقات السابقه للصفقه الحاليه
حالات كتير ولكل حاله شروطها ومدخلاتها

بالتوفيق للجميع ان شاء الله



abo_samar غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 26 - 03 - 2016, 02:16 AM   #5
عضو نشيط
 
الصورة الرمزية smowaled
 

افتراضي رد: أ.سمير لو سمحت استفسار برمجى

أخي أبو سمر أنا صححت عشان الـ syntax حق الدالة هذي هو نفسه حق الدالة المحجوزة

وما قصدت أخرب الدعوة للنقاش والتفكير وأتمنى من أخي صاحب الموضوع أن يكمل أستفساراته

over 'n out



smowaled غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 26 - 03 - 2016, 02:20 AM   #6
عضو فـعّـال
 
الصورة الرمزية abo_samar
 

افتراضي رد: أ.سمير لو سمحت استفسار برمجى

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة smowaled مشاهدة المشاركة
أخي أبو سمر أنا صححت عشان الـ syntax حق الدالة هذي هو نفسه حق الدالة المحجوزة

وما قصدت أخرب الدعوة للنقاش والتفكير وأتمنى من أخي صاحب الموضوع أن يكمل أستفساراته

over 'n out
بارك الله فيك اخى الكريم
وانا اعلم جليا قصدك النبيل
وهدفنا واحد وهو وصل العلم لراغبيه بالطريقه الصحيحه
وليس مجرد اجابه على سؤال ونلغى العقل والتفكير
بالتوفيق لك وللجميع وننتظر صاحب الموضوع لاستكمال استفساراته والرد عليها



abo_samar غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 26 - 03 - 2016, 05:39 AM   #7
عضو نشيط
 

افتراضي رد: أ.سمير لو سمحت استفسار برمجى

يا جماعة .. أيه كل الكلام الجميل دا ؟ شكرا جزيلا بجد
ولكن
انا عارف ان OrdersTotal بتحسب عدد الصفقات المفتوحة والمعلقة فى الميتاتريدر كله .. دا اللى انا قلته واللى انا فاهمه .
الحاجة التانية انا حاسس ان سؤالى بسيط بس الإجابات مش بتجيب عليه :
لو تكرمتم : لو انا عايز اخلى الأكسبرت فى شرط فتح العملة ما يفتحش اى صفقة لأى عملة موجود عليها حاليا صفقة .. تبقى ((( الصيغة ازاى ؟؟؟ )))
بمعنى : عندى euraud يورو استرالى .. تحققت الشروط لفتحها واتفحت .. يبقى خلاص بقى الأكسبرت مايفتحش اى صفقة فيها يورو ولا يفتح اى صفقة فيها استرالى تانى طول ما الصفقة دى مفتوحة .. لكن ممكن يفتح اى صفقة على اى عملة تانية غير اليورو والأسترالى .. فاهمينى يا جماعة ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
أنا حاسس (مجرد احساس) أن سؤالى الأول خالص انتم قرأتوه لحد كلمة (صح كدا ؟) مش عارف هل احساسى صح ولا عشان انا مبتدىء فى البرمجة فـ يمكن انتم قرأتم السؤال ولكن إجاباتكم الكريمة لسه مش واصلانى على أنها إجابة للسؤال بسبب خبرتى البدائية فى البرمجة ؟



التوقيع:
تريد رزقاً ومالاً كثيرا من الفوركس أو من غير الفوركس ؟
لو الإجابة نعم .. الطريقة سهلة :
1- تقوى الله : ومن يتقِ اللهَ يجعل لهُ مخرجاً ويرزقه من حيث لا يحتسب .
2-الإستغفار : فقلتُ استغفروا ربكم إنه كان غفارا .. يرسل السماء عليكم مدرارا .. ويمددكم بأموالٍ وبنين ويجعل لكم جناتٍ ويجعل لكم أنهارا .

ربنا يرزقنى ويرزق المسلمين جميعا من فضله الواااااااااااااسع .
دعواتكم بظهر الغيب
Doctor forex غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 26 - 03 - 2016, 06:51 AM   #8
مشرف المؤشرات والاكسبرتات
 
الصورة الرمزية سمير محمد ارمان
 

افتراضي رد: أ.سمير لو سمحت استفسار برمجى

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة Doctor forex مشاهدة المشاركة
يا جماعة .. أيه كل الكلام الجميل دا ؟ شكرا جزيلا بجد
ولكن
انا عارف ان OrdersTotal بتحسب عدد الصفقات المفتوحة والمعلقة فى الميتاتريدر كله .. دا اللى انا قلته واللى انا فاهمه .
الحاجة التانية انا حاسس ان سؤالى بسيط بس الإجابات مش بتجيب عليه :
لو تكرمتم : لو انا عايز اخلى الأكسبرت فى شرط فتح العملة ما يفتحش اى صفقة لأى عملة موجود عليها حاليا صفقة .. تبقى ((( الصيغة ازاى ؟؟؟ )))
بمعنى : عندى euraud يورو استرالى .. تحققت الشروط لفتحها واتفحت .. يبقى خلاص بقى الأكسبرت مايفتحش اى صفقة فيها يورو ولا يفتح اى صفقة فيها استرالى تانى طول ما الصفقة دى مفتوحة .. لكن ممكن يفتح اى صفقة على اى عملة تانية غير اليورو والأسترالى .. فاهمينى يا جماعة ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
أنا حاسس (مجرد احساس) أن سؤالى الأول خالص انتم قرأتوه لحد كلمة (صح كدا ؟) مش عارف هل احساسى صح ولا عشان انا مبتدىء فى البرمجة فـ يمكن انتم قرأتم السؤال ولكن إجاباتكم الكريمة لسه مش واصلانى على أنها إجابة للسؤال بسبب خبرتى البدائية فى البرمجة ؟
السلام عليكم اخى الكريم
اولا احب ان اشكر الاخوة الكرام
ابوسمر ابو ابراهيم
على المشاركات الرائعه جزاهم الله كل خير
هو السؤال اعتقد تم الاجابه عليه من الاخوة
بس انا شايف سؤال تانى بس مش متاكد عايز اتاكد الاول منك السؤال هو
بمعنى : عندى euraud يورو استرالى .. تحققت الشروط لفتحها واتفحت .. يبقى خلاص بقى الأكسبرت مايفتحش اى صفقة فيها يورو ولا يفتح اى صفقة فيها استرالى تانى طول ما الصفقة دى مفتوحة .. لكن ممكن يفتح اى صفقة على اى عملة تانية غير اليورو والأسترالى .. فاهمينى يا جماعة
يعنى المطلوب
لو تم فتح الصفقة على هذه العملة
لا يتم فتح صفقات على عملات اليورو مع عملات اخرى مثل اليورو دولار
ونفس الشئ فى الاسترالى لا يفتح عملات حتى على الاسترالى دولار
او لا يفتح على نفس العمله فقط التى تم فتحه الان
تحياتى لك



سمير محمد ارمان غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 26 - 03 - 2016, 03:35 PM   #9
عضو نشيط
 

افتراضي رد: أ.سمير لو سمحت استفسار برمجى

شكرا أ.سمير
(((((يعنى المطلوب
لو تم فتح الصفقة على هذه العملة
لا يتم فتح صفقات على عملات اليورو مع عملات اخرى مثل اليورو دولار
ونفس الشئ فى الاسترالى لا يفتح عملات حتى على الاسترالى دولار)))))) برافو هو دا المطلوب

أنا عايز الأكسبرت لو فتح صفقة مثلا على euraud ما يفتحش اى صفقة تانية على أى شارت فيه يورو ولا أى شارت فيه استرالى .. لكن ممكن يفتح صفقة تانية على الين او الباوند او النيوزيلندى او الدولار او الفرانك .. هوضح لك الفكرة اكثر .. فاكر يوم 15.1.2015 يوم نازلة الفرانك ؟ لو فرضنا أن الأكسبرت بيشترى عند rsi 30 وبيبيع عند 70 هيقوم شارى usdchf وهيشترى eurchf , nzdchf, audchf , gbpchf وهيبيع chfjpy (لو حركة السعر بطيئة همسة هيقوم عامل صفقة فى كل الأزواج دى ويقوم عاكس على كل واحدة 2500 نقطة ) وبكدا ممكن يصفر الحساب فى لحظة .. أنا بقى عايزه لو فتح صفقة فيها فرانك وليكن اشترى eurchf يبقى خلاص مايفتحش أى صفقة تانية على أى زوج فيه الفرانك ولا أى زوج فيه اليورو .. لكن ممكن يفتح صفقة تانية على الأزواج اللى فيها باقى العملات غير اليورو والفرانك .
شكرا لمساعدتكم جميعا يا جماعة



التوقيع:
تريد رزقاً ومالاً كثيرا من الفوركس أو من غير الفوركس ؟
لو الإجابة نعم .. الطريقة سهلة :
1- تقوى الله : ومن يتقِ اللهَ يجعل لهُ مخرجاً ويرزقه من حيث لا يحتسب .
2-الإستغفار : فقلتُ استغفروا ربكم إنه كان غفارا .. يرسل السماء عليكم مدرارا .. ويمددكم بأموالٍ وبنين ويجعل لكم جناتٍ ويجعل لكم أنهارا .

ربنا يرزقنى ويرزق المسلمين جميعا من فضله الواااااااااااااسع .
دعواتكم بظهر الغيب
Doctor forex غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 26 - 03 - 2016, 03:50 PM   #10
مشرف المؤشرات والاكسبرتات
 
الصورة الرمزية سمير محمد ارمان
 

افتراضي رد: أ.سمير لو سمحت استفسار برمجى

السلام عليكم
وصلت الفكره
بس الان الاكسبيرت الذى تقوم على برمحته
سوف يتم وضعه على شارت واحدفقط وهو سوف يعمل على كل العملات الموجوده
او يعمل على الشارت الموجود عليه فقط
تحياتى لك



سمير محمد ارمان غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
إضافة رد

جديد مواضيع منتدى المؤشرات و الاكسبرتات


مواضيع سابقة :

تعديل على مؤشر تم تعديلة من قبل أ سمير
طلب مؤشر حجم اللوتات
طلب فتح اكسبيرت مغلق ومدفوع

مواضيع تالية :

مؤشر Candle length
طلب من الاستاذ سمير التعديل على هذا الاكسبيرت الذي لاتوجد به خسائر
طلب اكسبريت بعدااذنكو

أ.سمير لو سمحت استفسار برمجى

أدوات الموضوع

تعليمات المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة
Trackbacks are معطلة
Pingbacks are معطلة
Refbacks are معطلة


المواضيع المتشابهه
الموضوع المنتدى
سؤال برمجى يا أ.سمير منتدى المؤشرات و الاكسبرتات
استفسار برمجى أستاذ سمير منتدى المؤشرات و الاكسبرتات
لو سمحت استاذ سمير سؤال برمجى منتدى المؤشرات و الاكسبرتات
استفسار برمجي من استاذ سفاري منتدى المؤشرات و الاكسبرتات
استفسار برمجي منتدى المؤشرات و الاكسبرتات


روابط الموقع الداخلية


05:33 AM
Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Privacy Policy
SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.

الاتصال بنا - بورصات - الأرشيف - تنشيط العضوية - اعلن معنا - الأعلى    تحذير المخاطرة