موقع بورصات
  بورصات
تسجيل عضوية جديدة في المنتديات لوحة تحكم العضو البحث في المنتديات تسجيل الخروج الرئيسية الاتصال بنا

منتدى العملات العام لمتابعة كل ما يتعلق بتجارة العملات الاجنبية والذهب والنفط من اخبار وطرق المتاجرة وتحليلات ، قسم التوصيات – توصيات العملات لمتابعة توصيات ونقاط الدخول والخروج على مختلف العملات ، منتدى الدروس التعليمية يحتوي على دروس تعليمية لسوق العملات والتحليل الفني والاساسي وادارة رأس المال ، منتدى المؤشرات والاكسبيرتات يحتوي على اهم المؤشرات مع شرح لها بالاضافة الى بعض الدروس

العودة   بورصات > بورصة العملات الاجنبية > منتدى المؤشرات و الاكسبرتات

استفسار برمجى هام

منتدى المؤشرات و الاكسبرتات

Like Tree2Likes

إضافة رد
 
أدوات الموضوع
قديم 07 - 04 - 2016, 05:30 PM   #1
عضو نشيط
 

افتراضي استفسار برمجى هام

استفسار برمجى هام
أ.سمير لو أنا عندى أكسبرت
فيه خاصية الأفردج تك بروفت (تك بروفت واحدة لكل الصفقات عند نقطة واحدة تغلق عندها كل الصفقات فى نفس اللحظة ولو الأفردج تك بروفت 6 مثلا وعدد الصفقات المفتوحة 5 مثلا بيكون مجموع نقاط الربح بعد قفل الصفقات = 30) الأكسبرت بيرسم الأفردج تك بروفت دى على الشارت .
عندى فى نفس الأكسبرت دالة مؤشر عبارة عن خط مرسوم على الشارت وليكن تعريفه double line مثلا .. سؤالى بقى الله يكرمك اللى محتاج إجابته جدا : الأكسبرت انا مبرمجه انه يخرج من الصفقة عند double line دا ولكن بيغيب واستجابته مش لحظية تقريبا عشان السيرفر بطىء .. وفى نفس الوقت الأكسبرت فيه خاصية الأفردج تك بروفت اللى لو وصل لها المؤشر بيقفل فورا حتى لو كان السيرفر بطىء ..
أزاى بقى برمجيا أخلى الأفردج تك بروفت (يترسم ويتحرك) جنبا إلى جنب مع الـ double line دا ؟؟؟؟؟ عشان لو ماخرجش من الصفقة عند الـ double line بسبب تهنيج الأكسبرت او بطء السيرفر مثلا يقفلها فورا عند التك بروفت اللى هية فى نفس مستواه بالنقطة ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اذا اعجبك الموضوع و اردت نشره في المنتديات الاخرى فاستخدم هذا الرابط:
استفسار برمجى هام
http://www.borsaat.com/vb/t933550.html



التوقيع:
تريد رزقاً ومالاً كثيرا من الفوركس أو من غير الفوركس ؟
لو الإجابة نعم .. الطريقة سهلة :
1- تقوى الله : ومن يتقِ اللهَ يجعل لهُ مخرجاً ويرزقه من حيث لا يحتسب .
2-الإستغفار : فقلتُ استغفروا ربكم إنه كان غفارا .. يرسل السماء عليكم مدرارا .. ويمددكم بأموالٍ وبنين ويجعل لكم جناتٍ ويجعل لكم أنهارا .

ربنا يرزقنى ويرزق المسلمين جميعا من فضله الواااااااااااااسع .
دعواتكم بظهر الغيب
Doctor forex غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 07 - 04 - 2016, 08:16 PM   #2
عضو جديد
 

افتراضي رد: استفسار برمجى هام

thxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx



التوقيع:
موتوكار سيارات مستعملة للبيع
ahmedmotocar غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 07 - 04 - 2016, 09:49 PM   #3
عضو فـعّـال
 
الصورة الرمزية abo_samar
 

افتراضي رد: استفسار برمجى هام

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة Doctor forex مشاهدة المشاركة
أ.سمير لو أنا عندى أكسبرت
فيه خاصية الأفردج تك بروفت (تك بروفت واحدة لكل الصفقات عند نقطة واحدة تغلق عندها كل الصفقات فى نفس اللحظة ولو الأفردج تك بروفت 6 مثلا وعدد الصفقات المفتوحة 5 مثلا بيكون مجموع نقاط الربح بعد قفل الصفقات = 30) الأكسبرت بيرسم الأفردج تك بروفت دى على الشارت .
عندى فى نفس الأكسبرت دالة مؤشر عبارة عن خط مرسوم على الشارت وليكن تعريفه double line مثلا .. سؤالى بقى الله يكرمك اللى محتاج إجابته جدا : الأكسبرت انا مبرمجه انه يخرج من الصفقة عند double line دا ولكن بيغيب واستجابته مش لحظية تقريبا عشان السيرفر بطىء .. وفى نفس الوقت الأكسبرت فيه خاصية الأفردج تك بروفت اللى لو وصل لها المؤشر بيقفل فورا حتى لو كان السيرفر بطىء ..
أزاى بقى برمجيا أخلى الأفردج تك بروفت (يترسم ويتحرك) جنبا إلى جنب مع الـ double line دا ؟؟؟؟؟ عشان لو ماخرجش من الصفقة عند الـ double line بسبب تهنيج الأكسبرت او بطء السيرفر مثلا يقفلها فورا عند التك بروفت اللى هية فى نفس مستواه بالنقطة ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
لا يمكن ان يكون للصفقه 2 بروفت فى نفس الوقت
يمكنك التنظيم بين الاكواد
بحيث دالة الافريج بروفت تضع البروفت للصفقات
واعمل داله اغلاق جديده تقارن بين السعر الحالى ومستوى المؤشر
بحيث اذا تساوى السعر الحالى ومستوى المؤشر يتم اغلاق الصفقات كلها



Doctor forex likes this.
abo_samar غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 07 - 04 - 2016, 10:42 PM   #4
عضو نشيط
 

افتراضي رد: استفسار برمجى هام

اعتقد ينفع يا ابو سمر انا عارف الطريقة بس مش عارف أصيغها بشكل صحيح
بص
لو انا حددت الأفردج تك بروفت 50 الأكسبرت بيرسمها عند 50 نقطة بالظبط ولو فتح صفقتين بيعدلها بحيث ان الصفقتين يقفلوا على 100 نقطة
كويس ؟
أنا بقى عايز الأكسبرت يحط الأفردج تك بروفت دى عند الخط المرسوم اللى هو double line
هعمل ايه بقى ؟
لو عندى صفة بيع هقول للأكسبرت
if (use_average_TP&&Close_at_doubleline&&orderscnt(OP _SELL)) AV_TP = (Bid-doubleline)/ordescent(OP_SELL)

يعنى لو عندك صفقة بيع .. خط الخروج من الصفقة اللى عايز ارسم عنده التك بروفت هيكون تحت .. لو فرضنا فيه صفقة واحدة بينها وبين الخط 100 نقطة .. هتكون الأفردج تك بروفت 100/1 = 100 نفس المسافة بين السعر الحالى والتك بروفت .. طيب لو حصل تبريد وبقى عندى صفقتين .. وزدات المسافة بعد التبريد الى 120 نقطة .. هتترسد التك بروفت عند 120/2=60 وهترجع تضربها فى 2 اللى همة عدد الصفقات المفتوحة هتترسم التك بروفت عند 120 وهكذا
الفكرة فى دماغى بس عشان انا مش متمكن لسه فى البرمجة مش عارف اصيغها



التوقيع:
تريد رزقاً ومالاً كثيرا من الفوركس أو من غير الفوركس ؟
لو الإجابة نعم .. الطريقة سهلة :
1- تقوى الله : ومن يتقِ اللهَ يجعل لهُ مخرجاً ويرزقه من حيث لا يحتسب .
2-الإستغفار : فقلتُ استغفروا ربكم إنه كان غفارا .. يرسل السماء عليكم مدرارا .. ويمددكم بأموالٍ وبنين ويجعل لكم جناتٍ ويجعل لكم أنهارا .

ربنا يرزقنى ويرزق المسلمين جميعا من فضله الواااااااااااااسع .
دعواتكم بظهر الغيب
Doctor forex غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 07 - 04 - 2016, 11:18 PM   #5
عضو فـعّـال
 
الصورة الرمزية abo_samar
 

افتراضي رد: استفسار برمجى هام

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة Doctor forex مشاهدة المشاركة
أنا بقى عايز الأكسبرت يحط الأفردج تك بروفت دى عند الخط المرسوم اللى هو double line
هعمل ايه بقى ؟
الفكرة فى دماغى بس عشان انا مش متمكن لسه فى البرمجة مش عارف اصيغها
فى الحاله دى هتعدل دالة الموديفاى
هتشيل AV_TP وتضع بدلا منه قيمة double line

فى الحاله دى هيعمل افريج بروفت وفقا لخط المؤشر



abo_samar غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 08 - 04 - 2016, 06:49 AM   #6
عضو نشيط
 

افتراضي رد: استفسار برمجى هام

طيب تنفع كدا يا ابو سمر ؟

كود PHP:


‌‌‌if(UseAverageTP){ ModifyOrders(OP_BUY);ModifyOrders(OP_SELL);}
if(
Bid >= line && Close_at_double line )
while(
orderscnt(OP_BUY)>0&&tried<20){v++;CloseBuyOrders();}

if(
Ask<= line && Close_at_double line )
while(
orderscnt(OP_SELL)>0&&tried<20){v++;CloseSellOrders();}






تنفع بالصيغة دى ؟ أنا بسألك عن الصيغة دى لأنى لقيت الدالة دى فى الأكسبرت فعملت عليها التعديل دا .. لأنى لسه مبتدىء فى البرمجة .. ينفع التعديل اللى انا عامله دا ؟ عشان يقفل فورا عند الـdouble line ولو ما ينفعش ممكن تكتب لى دالة الله يبارك لك ؟ لأنى مش محترف برمجة أنا لسه بتعلم .
ومشكورا مأجورا باذن الله يا ابو سمر ربنا يكرمك



التوقيع:
تريد رزقاً ومالاً كثيرا من الفوركس أو من غير الفوركس ؟
لو الإجابة نعم .. الطريقة سهلة :
1- تقوى الله : ومن يتقِ اللهَ يجعل لهُ مخرجاً ويرزقه من حيث لا يحتسب .
2-الإستغفار : فقلتُ استغفروا ربكم إنه كان غفارا .. يرسل السماء عليكم مدرارا .. ويمددكم بأموالٍ وبنين ويجعل لكم جناتٍ ويجعل لكم أنهارا .

ربنا يرزقنى ويرزق المسلمين جميعا من فضله الواااااااااااااسع .
دعواتكم بظهر الغيب
Doctor forex غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 08 - 04 - 2016, 01:33 PM   #7
عضو فـعّـال
 
الصورة الرمزية abo_samar
 

افتراضي رد: استفسار برمجى هام

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة Doctor forex مشاهدة المشاركة
طيب تنفع كدا يا ابو سمر ؟

كود PHP:


‌‌‌if(UseAverageTP){ ModifyOrders(OP_BUY);ModifyOrders(OP_SELL);}
if(
Bid >= line && Close_at_double line )
while(
orderscnt(OP_BUY)>0&&tried<20){v++;CloseBuyOrders();}

if(
Ask<= line && Close_at_double line )
while(
orderscnt(OP_SELL)>0&&tried<20){v++;CloseSellOrders();}






تنفع بالصيغة دى ؟ أنا بسألك عن الصيغة دى لأنى لقيت الدالة دى فى الأكسبرت فعملت عليها التعديل دا .. لأنى لسه مبتدىء فى البرمجة .. ينفع التعديل اللى انا عامله دا ؟ عشان يقفل فورا عند الـdouble line ولو ما ينفعش ممكن تكتب لى دالة الله يبارك لك ؟ لأنى مش محترف برمجة أنا لسه بتعلم .
ومشكورا مأجورا باذن الله يا ابو سمر ربنا يكرمك
الله ينور عليك
استمر على بركة الله



Doctor forex likes this.
abo_samar غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 08 - 04 - 2016, 04:32 PM   #8
عضو نشيط
 

افتراضي رد: استفسار برمجى هام

طيب سؤال بقى بما إنك خبير برمجة كما يبدو
أيه الفرق بين دالة الموديفاى أوردر السابقة وطريقة اغلاق الصفقة فيها وبين شرط اغلاق الصفقة العادى الموضوع فى دالة أون تيك اللى بيقول
if( Bid >= line && Close_at_double line ) closeorder (OP_BUY)
ايه الفرق ؟ وليه انت متوقع ان وضع شروط الإغلاق فى الموديفاى هتغلق الأوردر فورا وتكون نتيجته فوريه عن وضع الشرط فى دالة الأونتيك ؟



التوقيع:
تريد رزقاً ومالاً كثيرا من الفوركس أو من غير الفوركس ؟
لو الإجابة نعم .. الطريقة سهلة :
1- تقوى الله : ومن يتقِ اللهَ يجعل لهُ مخرجاً ويرزقه من حيث لا يحتسب .
2-الإستغفار : فقلتُ استغفروا ربكم إنه كان غفارا .. يرسل السماء عليكم مدرارا .. ويمددكم بأموالٍ وبنين ويجعل لكم جناتٍ ويجعل لكم أنهارا .

ربنا يرزقنى ويرزق المسلمين جميعا من فضله الواااااااااااااسع .
دعواتكم بظهر الغيب
Doctor forex غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 08 - 04 - 2016, 04:43 PM   #9
عضو فـعّـال
 
الصورة الرمزية abo_samar
 

افتراضي رد: استفسار برمجى هام

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة Doctor forex مشاهدة المشاركة
طيب سؤال بقى بما إنك خبير برمجة كما يبدو
أيه الفرق بين دالة الموديفاى أوردر السابقة وطريقة اغلاق الصفقة فيها وبين شرط اغلاق الصفقة العادى الموضوع فى دالة أون تيك اللى بيقول
if( Bid >= line && Close_at_double line ) closeorder (OP_BUY)
ايه الفرق ؟ وليه انت متوقع ان وضع شروط الإغلاق فى الموديفاى هتغلق الأوردر فورا وتكون نتيجته فوريه عن وضع الشرط فى دالة الأونتيك ؟
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
اولا انا لست خبيرا كما تعتقد
فانا لازلت اتعلم واطور من نفسى
ويوجد فى المنتدى من هم اكثر خبره واحترافيه

نأتى الان للتوضيح بين الدالتين
بالنسبه لدالة موديفاى فهى ستقوم بوضع هدف لكل الصفقات عند نقطه واحده
وكلما زادت عدد الصفقات ستقوم الداله بتعديل الهدف لكل الصفقات وفقا للمعطيات الجديده

بالنسبه لشرط الاغلاق ودالة الاغلاق
فالشرط سيتأكد من وصول السعر لمستوى الاغلاق المطلوب وعندها ستتفعل دالة الاغلاق
وتغلق كل الصفقات المفتوحه

بالنسبه لسبب معرفة ان الشرط سيقوم باغلاق كل الصفقات المفتوحه
فيرجع ذلك لاستخدام حلقة البحث عن الصفقات الموضح بالكود التالى
while(orderscnt(OP_BUY)>0&&tried<20){v++;CloseBuyOrders();}


فهذه الحلقه ستقوم بحساب الصفقات المفتوحه وتغلقها كلها عند تحقق شروط الاغلاق

ارجو ان تكون الامور وضحت الان
ولا تتردد فى وضع اى استفسار
بالتوفيق ان شاء الله



abo_samar غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 08 - 04 - 2016, 05:19 PM   #10
عضو نشيط
 

افتراضي رد: استفسار برمجى هام

سامحنى يا ابو سمر لم أفهم .. هو دلوقتى دالة الأونتيك ودالة الموديفاى .. بيقولوا لو وصل البيد لمستوى الخط دا اقفل الصفقات الموجودة .
أنا لاحظت ان استجابة الأكسبرت للشرط فى دالة الأونتيك ضعيف شوية .. أيه اللى يخلى استجابة الأكسبرت فورية لما احط الشرط فى دالة الموديفاى ؟ يعنى هو شرط موجود فى برمجة الأكسبرت أيه اللى يخلى استجابة الأكسبرت له فورية فى الموديفاى عن الأونتيك ؟



التوقيع:
تريد رزقاً ومالاً كثيرا من الفوركس أو من غير الفوركس ؟
لو الإجابة نعم .. الطريقة سهلة :
1- تقوى الله : ومن يتقِ اللهَ يجعل لهُ مخرجاً ويرزقه من حيث لا يحتسب .
2-الإستغفار : فقلتُ استغفروا ربكم إنه كان غفارا .. يرسل السماء عليكم مدرارا .. ويمددكم بأموالٍ وبنين ويجعل لكم جناتٍ ويجعل لكم أنهارا .

ربنا يرزقنى ويرزق المسلمين جميعا من فضله الواااااااااااااسع .
دعواتكم بظهر الغيب
Doctor forex غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
إضافة رد

جديد مواضيع منتدى المؤشرات و الاكسبرتات


مواضيع سابقة :

اكسبيرت سوبلكس بالمضاعفات
تم رفع اكسبرت لعيون طيبين Forex Steroid EA
الى الاخ الكريمsmowaled

مواضيع تالية :

AlgoTradeSoft Innovative EA
طلب مؤشر تقاطع اتنين موفينج افرج
تبادل الخبرات في برمجة MQL

استفسار برمجى هام

أدوات الموضوع

تعليمات المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة
Trackbacks are معطلة
Pingbacks are معطلة
Refbacks are معطلة


المواضيع المتشابهه
الموضوع المنتدى
أ.سمير لو سمحت استفسار برمجى منتدى المؤشرات و الاكسبرتات
استفسار برمجى أستاذ سمير منتدى المؤشرات و الاكسبرتات
استفسار برمجي من استاذ سفاري منتدى المؤشرات و الاكسبرتات
استفسار برمجي منتدى المؤشرات و الاكسبرتات


روابط الموقع الداخلية


11:00 PM
Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Privacy Policy
SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.

الاتصال بنا - بورصات - الأرشيف - تنشيط العضوية - اعلن معنا - الأعلى    تحذير المخاطرة