• 10:59 مساءاً
logo



طلب من المهندس نادر والاخوة هنا

إضافة رد
Like Tree1Likes

الصورة الرمزية omarara
عضو جديد
الصورة الرمزية omarara
 
تاريخ التسجيل: Dec 2009
الدولة: مصر ام الدنيا وابوها
المشاركات: 41
خبرة السوق: أقل من 6 شهور
معدل تقييم المستوى: 0
omarara is on a distinguished road
افتراضي رد: طلب من المهندس نادر والاخوة هنا
11#
07 - 03 - 2010, 12:18 AM
اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة نادر فيليب مشاهدة المشاركة
على فكرة أنت تفكيرك منطقى وممتاز ... بالمصرى دماغك عجبانى

فى المثال الذى رفعته لك كنت أبحث فى كل الأوامر الموجودة بالمنصة أمرا أمرا , لأعرف الأمر المفعل وأقوم بأغلاقة ...
ولكن ان كنت اعرف رقم ال تيكت فأننى لن احتاج للبحث بحلقة FOR ...أذن كيف اعرف رقم التيكت ....
رقم التيكت هو رقم معطى للأمر بواسطة سرفر الشركة ويكون السيناريو كالتالى وأنا أعرف أنك ستفهمه فى لحظات :


[PHP]

int BlackBuyTicket,BlackSellTicket;

BlackBuyTicket = OrderSend(Symbol(),OP_BUYSTOP,.........

BlackSellTicket = OrderSend(Symbol(),OP_SELL............


[/PHP]
الأن فأنه أذا أتم السرفر تنفيذ هذة الأوامر فأننا سنجد أرقام التيكتس فى المتغيرين وهما الرقمين الذان سنستخدمهما فى بقية الأكسبرت .....
تابع شرح الدروس معنا وأن شاء الله ستصل بأسرع مما تتوقع ...


الحمدلله وفرت عليا for loops كتيرة اوووووووووووى

التوقيع

Forex Bulls Ahmed ,Ahmed ,Omar
AKAin other forums : Egprince , ForexBulls

التعديل الأخير تم بواسطة نادر فيليب ; 07 - 03 - 2010 الساعة 01:20 AM
omarara غير متواجد حالياً  
رد مع اقتباس


الصورة الرمزية omarara
عضو جديد
الصورة الرمزية omarara
 
تاريخ التسجيل: Dec 2009
الدولة: مصر ام الدنيا وابوها
المشاركات: 41
خبرة السوق: أقل من 6 شهور
معدل تقييم المستوى: 0
omarara is on a distinguished road
افتراضي رد: طلب من المهندس نادر والاخوة هنا
12#
07 - 03 - 2010, 01:38 AM
سؤال مخلى دماغى هتشيط هههههههههههه
بالنسبة للمضاعفة هل بتستخدم for loops او while condition ولا بتشتغل يدوى !
يعنى لو كان البروفت اكبر من الصفر يغلق ولو اقل من الصفر بيضاعف والان مع العقد الجديد لو كان اكبر من الصفر يغلق ولو اقل يضاعف ............ وهكذا
اصل من غير لووووب هبقى محكوم بعدد معين
بص هى مش صعبة لو كام مكان الشراء واحد ولكن دول مكانين

التوقيع

Forex Bulls Ahmed ,Ahmed ,Omar
AKAin other forums : Egprince , ForexBulls
omarara غير متواجد حالياً  
رد مع اقتباس
الصورة الرمزية omarara
عضو جديد
الصورة الرمزية omarara
 
تاريخ التسجيل: Dec 2009
الدولة: مصر ام الدنيا وابوها
المشاركات: 41
خبرة السوق: أقل من 6 شهور
معدل تقييم المستوى: 0
omarara is on a distinguished road
افتراضي رد: طلب من المهندس نادر والاخوة هنا
13#
08 - 03 - 2010, 10:07 PM
اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة omarara مشاهدة المشاركة
سؤال مخلى دماغى هتشيط هههههههههههه
بالنسبة للمضاعفة هل بتستخدم for loops او while condition ولا بتشتغل يدوى !
يعنى لو كان البروفت اكبر من الصفر يغلق ولو اقل من الصفر بيضاعف والان مع العقد الجديد لو كان اكبر من الصفر يغلق ولو اقل يضاعف ............ وهكذا
اصل من غير لووووب هبقى محكوم بعدد معين
بص هى مش صعبة لو كام مكان الشراء واحد ولكن دول مكانين
خلاص مفيش شياط تانى
ومش محكوم بعدد معين
الحمدلله تم الانتهاء من الجزء الخاص بالمستطيل الكبير الاسود "شهباء الاستاذ وضاح عطار"
هبدأ اختبروا بعد لما اجيب ديسكتوب عشان ميش هينفع كده على اللاب
ولو اشتغل تمام هدخل على باقى المستطيلات
شكر خاص وكبير اوى اوى اوى للبشمهندس نادر فيليب على وقوفوا جنبى والرد على الاسئلة وتوضيح كل الامور فى نفس الوقت اللى كان ممكن يعمل زى كل اللى عارفين برمجة فى المنتديات الاخرى ونفضولى التنفيضة التمااااام يلا ربنا يسامحهم بقى

التوقيع

Forex Bulls Ahmed ,Ahmed ,Omar
AKAin other forums : Egprince , ForexBulls
omarara غير متواجد حالياً  
رد مع اقتباس
الصورة الرمزية omarara
عضو جديد
الصورة الرمزية omarara
 
تاريخ التسجيل: Dec 2009
الدولة: مصر ام الدنيا وابوها
المشاركات: 41
خبرة السوق: أقل من 6 شهور
معدل تقييم المستوى: 0
omarara is on a distinguished road
افتراضي رد: طلب من المهندس نادر والاخوة هنا
14#
09 - 03 - 2010, 12:40 AM
عندى مشكلة يا استاذ نادر اعتقد انها بسبب السيرفر ومش متأكد من الحل نشوف بس الامور ديه
[PHP]
if(Ask<BlackBuy-10*Point && Bid>BlackSell+10*Point && Bi==0)
{
BlackBuyTicket=OrderSend(Symbol(),OP_BUYSTOP, LOT, BlackBuy, 3, BlackSell, BlackBuyTP,
"Black : Without (BUY)", Black_Magic);
BlackSellTicket=OrderSend(Symbol(),OP_SELLSTOP, LOT, BlackSell, 3, BlackBuy, BlackSellTP,
"Black : Without (Sell)", Black_Magic);
Bi++;}
[/PHP]
المشكلة انه يضع الامر الاول ولا يضع الامر الثانى اعتقد لأنه يحاول وضعهم معاً ويكون الامر الاول قيد التنفيذ فلا يتنفذ الثانى ياريت تقولى الحل او المشكلة

التوقيع

Forex Bulls Ahmed ,Ahmed ,Omar
AKAin other forums : Egprince , ForexBulls
omarara غير متواجد حالياً  
رد مع اقتباس
الصورة الرمزية نادر فيليب
عضو فـعّـال
الصورة الرمزية نادر فيليب
 
تاريخ التسجيل: Oct 2008
الدولة: الأسكندرية - مصر
المشاركات: 1,568
خبرة السوق: 3 الى 5 سنوات
معدل تقييم المستوى: 11
نادر فيليب is on a distinguished road
Smile رد: طلب من المهندس نادر والاخوة هنا
15#
09 - 03 - 2010, 01:38 AM
اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة omarara مشاهدة المشاركة
عندى مشكلة يا استاذ نادر اعتقد انها بسبب السيرفر ومش متأكد من الحل نشوف بس الامور ديه
[PHP]
if(Ask<BlackBuy-10*Point && Bid>BlackSell+10*Point && Bi==0)
{
BlackBuyTicket=OrderSend(Symbol(),OP_BUYSTOP, LOT, BlackBuy, 3, BlackSell, BlackBuyTP,
"Black : Without (BUY)", Black_Magic);
BlackSellTicket=OrderSend(Symbol(),OP_SELLSTOP, LOT, BlackSell, 3, BlackBuy, BlackSellTP,
"Black : Without (Sell)", Black_Magic);
Bi++;}
[/PHP]
المشكلة انه يضع الامر الاول ولا يضع الامر الثانى اعتقد لأنه يحاول وضعهم معاً ويكون الامر الاول قيد التنفيذ فلا يتنفذ الثانى ياريت تقولى الحل او المشكلة
أوكى يا عمر جرب الكود التالى :


[PHP]
if(Ask<BlackBuy-10*Point && Bid>BlackSell+10*Point && Bi==0)
{
BlackBuyTicket=0;
BlackSellTicket=0;

while ( BlackBuyTicket<=0)
{
BlackBuyTicket=OrderSend(Symbol(),OP_BUYSTOP, LOT, BlackBuy, 3, BlackSell, BlackBuyTP,
"Black : Without (BUY)", Black_Magic);
sleep(50);
}
while ( BlackSellTicket<=0)
{
BlackSellTicket=OrderSend(Symbol(),OP_SELLSTOP, LOT, BlackSell, 3, BlackBuy, BlackSellTP,
"Black : Without (Sell)", Black_Magic);
sleep(50);
}
Bi++;}
[/PHP]

كدا يا عمر لن يخرج من ال loop غير بعد وصول الأوردر للسرفر والرجوع برقم التيكت .

أتمنى يكون كل شئ واضح

التوقيع

طبعا وجود هذا الموضوع بعد ان تأخر كثيرا فى الأستراحة فرحنى جدا ...ورد د.أسامة عادل شجعنى كثيرا


أشكر جميع من رد
... و شكرا إدارة بورصات

م.نادر فيليب
نادر فيليب غير متواجد حالياً  
رد مع اقتباس
الصورة الرمزية omarara
عضو جديد
الصورة الرمزية omarara
 
تاريخ التسجيل: Dec 2009
الدولة: مصر ام الدنيا وابوها
المشاركات: 41
خبرة السوق: أقل من 6 شهور
معدل تقييم المستوى: 0
omarara is on a distinguished road
افتراضي رد: طلب من المهندس نادر والاخوة هنا
16#
09 - 03 - 2010, 02:09 AM
اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة نادر فيليب مشاهدة المشاركة
أوكى يا عمر جرب الكود التالى :


[PHP]
if(Ask<BlackBuy-10*Point && Bid>BlackSell+10*Point && Bi==0)
{
BlackBuyTicket=0;
BlackSellTicket=0;

while ( BlackBuyTicket<=0)
{
BlackBuyTicket=OrderSend(Symbol(),OP_BUYSTOP, LOT, BlackBuy, 3, BlackSell, BlackBuyTP,
"Black : Without (BUY)", Black_Magic);
sleep(50);
}
while ( BlackSellTicket<=0)
{
BlackSellTicket=OrderSend(Symbol(),OP_SELLSTOP, LOT, BlackSell, 3, BlackBuy, BlackSellTP,
"Black : Without (Sell)", Black_Magic);
sleep(50);
}
Bi++;}
[/PHP]

كدا يا عمر لن يخرج من ال loop غير بعد وصول الأوردر للسرفر والرجوع برقم التيكت .

أتمنى يكون كل شئ واضح

انا جربت الكود ده من شوية ولكن المشكلة كانت حاجة هابلة جداً كنت عامل استوب لوز غلط
بس والله مش عارف اشكرك ازاى انا تاعبك معايا بجد

التوقيع

Forex Bulls Ahmed ,Ahmed ,Omar
AKAin other forums : Egprince , ForexBulls
omarara غير متواجد حالياً  
رد مع اقتباس
الصورة الرمزية omarara
عضو جديد
الصورة الرمزية omarara
 
تاريخ التسجيل: Dec 2009
الدولة: مصر ام الدنيا وابوها
المشاركات: 41
خبرة السوق: أقل من 6 شهور
معدل تقييم المستوى: 0
omarara is on a distinguished road
افتراضي رد: طلب من المهندس نادر والاخوة هنا
17#
09 - 03 - 2010, 07:03 PM
سؤال اخير إن شاء الله

عاوز فى الكومينت بتاع الاوردور احط متغير

[PHP]int start()
{ int MC=3;
int Black_Magic=202020202;

OrderSend(Symbol(),OP_SELLSTOP, 0.01, BlackSell, 3, BlackSell+100, BlackSell-100,
"Black : Moda3fa (MC)(Buy)", Black_Magic);[/PHP]
يعنى مكان (MC) فى الكومينت يحط قيمة المتغير ده !
</div>

التوقيع

Forex Bulls Ahmed ,Ahmed ,Omar
AKAin other forums : Egprince , ForexBulls
omarara غير متواجد حالياً  
رد مع اقتباس
عضو نشيط
 
تاريخ التسجيل: Oct 2008
المشاركات: 407
معدل تقييم المستوى: 10
mo7amed333 is on a distinguished road
افتراضي رد: طلب من المهندس نادر والاخوة هنا
18#
09 - 03 - 2010, 11:50 PM
ما شاء الله لا قوة الا بالله موفقين باذن الله

التوقيع

ياعزيزى لا تخطىء لكى لا تظهر عيوب الاخرين
mo7amed333 غير متواجد حالياً  
رد مع اقتباس
الصورة الرمزية نادر فيليب
عضو فـعّـال
الصورة الرمزية نادر فيليب
 
تاريخ التسجيل: Oct 2008
الدولة: الأسكندرية - مصر
المشاركات: 1,568
خبرة السوق: 3 الى 5 سنوات
معدل تقييم المستوى: 11
نادر فيليب is on a distinguished road
Smile رد: طلب من المهندس نادر والاخوة هنا
19#
10 - 03 - 2010, 04:24 AM
اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة mo7amed333 مشاهدة المشاركة
ما شاء الله لا قوة الا بالله موفقين باذن الله
أن شاء الله ...أشكرك

التوقيع

طبعا وجود هذا الموضوع بعد ان تأخر كثيرا فى الأستراحة فرحنى جدا ...ورد د.أسامة عادل شجعنى كثيرا


أشكر جميع من رد
... و شكرا إدارة بورصات

م.نادر فيليب
نادر فيليب غير متواجد حالياً  
رد مع اقتباس
الصورة الرمزية نادر فيليب
عضو فـعّـال
الصورة الرمزية نادر فيليب
 
تاريخ التسجيل: Oct 2008
الدولة: الأسكندرية - مصر
المشاركات: 1,568
خبرة السوق: 3 الى 5 سنوات
معدل تقييم المستوى: 11
نادر فيليب is on a distinguished road
Smile رد: طلب من المهندس نادر والاخوة هنا
20#
10 - 03 - 2010, 06:12 AM
اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة omarara مشاهدة المشاركة
سؤال اخير إن شاء الله

عاوز فى الكومينت بتاع الاوردور احط متغير

[PHP]int start()
{ int MC=3;
int Black_Magic=202020202;

OrderSend(Symbol(),OP_SELLSTOP, 0.01, BlackSell, 3, BlackSell+100, BlackSell-100,
"Black : Moda3fa (MC)(Buy)", Black_Magic);[/PHP]
يعنى مكان (MC) فى الكومينت يحط قيمة المتغير ده !
</div>
ممكن طبعا يا عمر لكن الكود بتاعها طويل شويتين غير شرحه كمان ...
لكن بأختصار :
- سنستدعى الكومنت الخاص بالأمر بدالة ()
stringOrderComment
- سنحذف أول 14 حرف فى الكومنت ونأخذ عدد حروف من بعده تساوى عدد الخانات الخاصة بالرقم فى متغير ( عدد الخانات مثلا للرقم 123.33 هو 6) .
- نحول السترينج الناتج الى رقم بأستخدام دالة ( StrToDouble(
string value

لكن الأفضل والأسهل والأسرع لأنى كما فهمت من الكومنت أنت تريد ان تعرف فى أى مضاعفة أنت الأن ...الأفضل تقرأ حجم اللوت وتقسمه على اللوت الأبتدائى ليخرج لكمايسمى مثلا بالنورماليزد لوت normalized lot ثم تفحصه بأى طريقة كانت لتعرف فى أى مضاعفة انت وأحدى الطرق مثلا هى استخدام سويتش :

[PHP]

switch(normalized_lot)
{
case 1:
firstmoda3fa ..........
break;
case 2:
secondmod.........
break;
case 4:
3rd..........
break;
case 8:
4th.
break;
case 16:
5th.
break;
case 32:
6th.
break;
}


[/PHP]

وهناك طرق كثيرة اخرى فيمكننا أستخدام المصفوفات مثلا وغيرها

التوقيع

طبعا وجود هذا الموضوع بعد ان تأخر كثيرا فى الأستراحة فرحنى جدا ...ورد د.أسامة عادل شجعنى كثيرا


أشكر جميع من رد
... و شكرا إدارة بورصات

م.نادر فيليب
نادر فيليب غير متواجد حالياً  
رد مع اقتباس

إضافة رد

أدوات الموضوع


جديد مواضيع منتدى المؤشرات و الاكسبرتات

المواضيع المتشابهه
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى مشاركات آخر مشاركة
صور ماجد المهندس - صور ماجد المهندس جديده flying bird استراحة بورصات 0 13 - 10 - 2009 02:00 AM


10:59 PM