6- نجيب العيش
الباجيت (ده اللي هوا الفينو الطويل الكبير ده هي قالت ممكن الفينو العادي او حتى
الكيزر عادي حسب الرغبة)
7- شالت اللب من
الفينو وبدل اما ترميه خلطته باللحمة وقلبته كويس
8- حطت الحشوة
على الفينو (بس كمية كويسة)
9- قفلت الفينو
وبعدين سيحت حتة زبدة ودهنت وش الرغيف بالزبدة وبعدين رشت على الوش اوريجانو (انا
معرفش هوا ايه اصلا بس قالت ممكن نرش زعتر او ريحان حسب الرغبة)
10- غلفت الرغيف
بالورق الفويل وقفلته من الجانبين وحطته على صينية فرن وبعدين ندخله على 180 درجة
لمدة 15 دقيقة (قالت ممكن لحاد خطوة التغليق بالورق الفويل نشيله في التلاجة ونطلعه
عند الاستخدام نحطه في الفرن
)
11- بعد اما خرج
من الفرن قطعت العيش بالورب قطع كبيرة نسبيا وزينتها بالخيار والزيتون
والجزر